Povezane vesti
Tramp odustao od pretnji da će gađati iranske kulturne objekte
Danas 07.01.2020
Predsednik SAD Donald Tramp danas je odustao od svojih pretnji da će gađati iranske kulturne objekte ako Iran počne da se sveti SAD zbog ubistva iranskog generala Kasima Sulejmanija. „Volim da se pridržavam zakona. Ali oni ubijaju ljude. I onda mi… »
Bela kuća pod opsadom: Dok Iran razmatra 13 osvetničkih scenarija, raste strah u Vašingtonu, obezbeđenje Trampa…
Blic 07.01.2020
Američki predsednik Donald Tramp se vratio u Vašington posle dvonedeljnog odmora u svom rizortu Mar-a-Lago tokom koga je naredio smaknuće iranskog generala Kasema Sulejmanija. Dan je proveo uobičajeno. Održao je nedeljni ručak sa zamenikom Majkom… »
"Sulejmani je Bio čudovište": Tramp: Oni ubijaju naše ljude, a mi treba da budemo nežni prema njihovim kulturnim…
Blic 07.01.2020
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da ubistvo iranskog generala Kasema Sulejmanija predstavlja "odmazdu". - Bio je čudovište. I više nije čudovište. Mrtav je. Spasili smo puno života. Oni su nešto planirali i čućete o tome sutra u… »
“Dižu nam ljude u vazduh, ali bićemo nežni”: Tramp nevoljno rekao da neće gađati kulturna dobra u Iranu
Večernje novosti 07.01.2020
Napadanje tih lokacija ipak bi kršilo međunarodne konvencije i ugovore, a pretnja je izazvala zabrinutost širom sveta. Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da će se pridržavati međunarodnog zakona o izbegavanju ciljanja kulturnih dobara u… »
Vesti dana »
Užas u Vašingtonu: Sudarili se putnički avion i vojni helikopter pa pali u reku, dosad izvučeno 18 tela, ispovest očevica: Video sam da se čudno naginje (Video)
Kurir pre 28 minutajoš 10 povezanih
Trump uspostavlja pritvorski centar u Guantanamu za 30.000 migranata
Al Jazeera pre 7 satijoš 3 povezane
Danas u Srbiji oblačno vreme, ponegde sa kratkotrajnom kišom
Radio sto plus pre 5 satijoš 1 povezana
Tramp potpisao prvi zakon u novom mandatu, veća ovlašćenja za pritvor migranata
RTV pre 27 minutajoš 1 povezana
Fed nije poslušao Trumpa, Kinezi zadaju glavobolju OpenAI-ju - pet stvari za danas
Bloomberg Adria pre 57 minutajoš 3 povezane