Повезане вести

Ковачевић: Видео сам човека са пиштољем како прилази

Вести онлине 08.01.2020
Дарко Ковачевић рањен је у уторак увече у Атини у пуцњави испред своје куће. У изјави за полицију рекао да је видео нападача. Било је у првом моменту различитих извештаја о повреди коју је Ковачевић задобио, али чини се да су… »
‘Потпуно непојмљиво и несхватљиво…’: Саво Милошевић у шоку због покушаја убиства Дарка Ковачевића!

‘Потпуно непојмљиво и несхватљиво…’: Саво Милошевић у шоку због покушаја убиства Дарка Ковачевића!

Хот спорт 08.01.2020
Тренер Партизана дао је своје виђење ситуације која је на ноге подигла грчку, али и српску спортску јавност. Саво Милошевић и Дарко Ковачевић велики су пријатељи, играли су у националном тиму пуних 10 година, а пријатељство се… »
Стеже се обруч око атентатора на Дарка Ковачевића? Две грешке које је несуђени убица направио олакшавају посао грчкој полицији…

Стеже се обруч око атентатора на Дарка Ковачевића? Две грешке које је несуђени убица направио олакшавају посао грчкој полицији…

Спортал блиц 08.01.2020
Покушај убиства Дарка Ковачевића у Грчкој, у уторак увече у Глифади, донео је дан касније два кључна доказа која би могла да помогну полицији у расветљавању овог случаја. Подсетимо, иако је неколико грчких новина јавило да је… »
Траљавост атентатора која је, срећом, спасила Дарка Ковачевића! Грци открили невероватан сплет околности напада на славног…

Траљавост атентатора која је, срећом, спасила Дарка Ковачевића! Грци открили невероватан сплет околности напада на славног…

Спортал блиц 08.01.2020
Покушај убиства Дарка Ковачевића у Грчкој, у уторак увече у Глифади, изазвао је огромно интересовање локалних медија, а у једном од водећих појавила се потпуно нова прича о томе како је изгледао напад на некадашњег голгетера… »
Два могућа сценарија: Полиција је на трагу, ево због чега је пуцано на Дарка Ковачевића… (Видео)

Два могућа сценарија: Полиција је на трагу, ево због чега је пуцано на Дарка Ковачевића… (Видео)

Хот спорт 08.01.2020
Полиција ужурбано ради на разоткривању мотива напада на некадашњег репрезентативца Југославије. Догађај који се десио у уторак увече на православни Божић протресао је Грчку. Дарко Ковачевић је преживео покушај убиства испред… »
"Па, он никада није био конфликтна: Личност!" Ненад Бјековић остао у шоку када сазнао да је пуцано на Дарка Ковачевића

"Па, он никада није био конфликтна: Личност!" Ненад Бјековић остао у шоку када сазнао да је пуцано на Дарка Ковачевића

Спортал блиц 08.01.2020
Покушај убиства Дарка Ковачевића у Грчкој, у уторак увече у Глифади, шокирао је фудбалску јавност, а и потпредседника ФСС-а, Ненада Бјековића. "Не могу да верујем. У шоку сам. Тако нешто уопште не иде уз Дарка, он никада није био… »
"Добро је! Јавили су ми проверени људи!" Ево шта о покушају убиства Дарка Ковачевића његов кум Ненад Сакић каже за Блицспорт!…

"Добро је! Јавили су ми проверени људи!" Ево шта о покушају убиства Дарка Ковачевића његов кум Ненад Сакић каже за Блицспорт!…

Спортал блиц 08.01.2020
Покушај убиства Дарка Ковачевића у Грчкој, у уторак увече у Глифади, шокирао је свет фудбала, а свакако и Ковачевићевог кума, Ненада Сакића. Некадашњи саиграч са повређеним голгетером који је правим чудом избегао смрт, за… »
"Прецизно планирана: Сачекуша!" Потрага за двојицом нападача који су пуцали на Дарка Ковачевића, чудо га спасило, процурели…

"Прецизно планирана: Сачекуша!" Потрага за двојицом нападача који су пуцали на Дарка Ковачевића, чудо га спасило, процурели…

Спортал блиц 08.01.2020
Покушај убиства Дарка Ковачевића у Грчкој, у уторак увече у Глифади, довео је до велике полицијске акције, а сада су познате и прве информације из истраге. Како јавља "спорт24.гр", Ковачевић јесте избегао метак приликом пуцања… »

Н1 Инфо 08.01.2020
Дарко Ковачевић је након рањавања у изјави за полицију рекао да је видео нападача. Дарко Ковачевић рањен је у уторак увече у Атини у пуцњави испред своје куће. Било је у првом моменту различитих извештаја о повреди коју је… »
Дарко Ковачевић лакше повређен у нападу ватреним оружјем

Дарко Ковачевић лакше повређен у нападу ватреним оружјем

Данас 08.01.2020
Бивши српски фудбалер Дарко Ковачевић лакше је повређен у нападу ватреним оружјем у Глифади, пренели су вечерас грчки медији. Како је пренео грчки портал Прототхема.гр, непознати нападач пуцао је око 21 сат на Ковачевића испред… »
Грчки медији тврде: Дарко избегао метак, повреда од пада у заклон!

Грчки медији тврде: Дарко избегао метак, повреда од пада у заклон!

Спортал блиц 08.01.2020
Појавиле су се нове информације када је у питању покушај убиства Дарка Ковачевића. Наиме, грчки "Спутник" преноси да нападачи нису успели да погоде Ковачевића и да је у локалну болницу примљен без рана од метка. Он је брзо… »
Нови битан траг! Грчка полиција пронашла оружје из ког је пуцано на Дарка Ковачевића!

Нови битан траг! Грчка полиција пронашла оружје из ког је пуцано на Дарка Ковачевића!

Спортал блиц 08.01.2020
Недуго након што је грчка полиција пронашла аутомобил из ког је пуцано на Дарка Ковачевића, дошла је до новог великог трага. Реч је о оружју из ког је покушано убиство бившег српског фудбалера, а оно је пронађено у запаљеном… »
Језива сцена у Атини! Освануле фотографије! Грчка полиција пронашла кључан доказ након рањавања Ковачевића - запаљен…

Језива сцена у Атини! Освануле фотографије! Грчка полиција пронашла кључан доказ након рањавања Ковачевића - запаљен…

Спортал блиц 07.01.2020
Прекасно... Нападачи на Дарка Ковачевића су успели да умакну са лица места и запале аутомобил марке Смарт из ког су упуцали Србина. У Атини, пред својим домом је упуцан бивши фудбалер Црвене звезде из аутомобила који је потом… »
Нападачи на Ковачевића пуцали из "глока", полиција сматра да "напад нема везе са спортом" (видео)

Нападачи на Ковачевића пуцали из "глока", полиција сматра да "напад нема везе са спортом" (видео)

Спортал блиц 07.01.2020
Према првим незваничним информацијама које стижу из Атине, мотив напада на прослављеног српског фудбалера, а сада главног скаута Олимпијакоса Дарка Ковачевића, немају никакве везе са спортом, иако је пре два дана одигран највећи… »
Прва изјава Дарка Ковачевића после сачекуше: Видео сам га како излази из кола са пиштољем

Прва изјава Дарка Ковачевића после сачекуше: Видео сам га како излази из кола са пиштољем

Вечерње новости 07.01.2020
Огласио се и легендарни српски фудбалер Дарко Ковачевић после покушаја убиства на Глифади. Огласио се и легендарни српски фудбалер Дарко Ковачевић после покушаја убиства на Глифади, где је само захваљујући спретној реакцији… »
"Ово је само порука": Грци спекулишу о мотиву сачекуше за Ковачевића

"Ово је само порука": Грци спекулишу о мотиву сачекуше за Ковачевића

Према првим информацијама у питању није пљачка, већ упозорење славном фудбалеру, али то није потврђено грчким медијима. На Дарка Ковачевиће је пуцани док је био испред своје куће у Глифади, а нападачи су прослављеног Србина… »
Прве слике са места где је пуцано на Дарка Ковачевића (видео)

Прве слике са места где је пуцано на Дарка Ковачевића (видео)

Полиција је пронашла нападачев аутомобил 700 метара даље у пламену, а Ковачевић је хитно пребачен у болницу. Бивши фудбалер и легендарни репрезентативни нападач Дарко Ковачевић нападнут је вечерас у Грчкој испред своје куће. На… »
Дарко се бацио на земљу и избегао метак: Нови драматични детаљи напада на Ковачевића у Атини

Дарко се бацио на земљу и избегао метак: Нови драматични детаљи напада на Ковачевића у Атини

Вест да је пуцано на Дарка Ковачевића у Грчкој одјекнула је попут бомбе у грчким медијима. Вест да је пуцано на Дарка Ковачевића у Грчкој одјекнула је попут бомбе ! Тамошњи медији пишу да је тренутно у току велика мобилизација… »
"Видео сам човека са пиштољем како долази ка мени": Прва изјава Дарка Ковачевића након рањавања у Атини (Видео)

"Видео сам човека са пиштољем како долази ка мени": Прва изјава Дарка Ковачевића након рањавања у Атини (Видео)

Спортал блиц 07.01.2020
Након што је упуцан испред своје куће на Глифади, у елитном делу Атине, бивши прослављени српски фудбалер Дарко Ковачевић одмах је, како преноси портал "зоугла.гр", дао изјаву полицији. Он је органима реда рекао да је паркирао… »
Рањен Дарко Ковачевић: Бивши фудбалски ас упуцан испред куће у Атини

Рањен Дарко Ковачевић: Бивши фудбалски ас упуцан испред куће у Атини

Спортал блиц 07.01.2020
Дарко Ковачевић упуцан је испред куће у Глифади, преносе грчки медији. Према првим информацијама, бивши репрезентативац Србије у фудбалу је рањен од стране непознатих нападача из мањег возила. Како преноси грчка "Прототема" је… »
Дарко Ковачевић упуцан у Атини

Дарко Ковачевић упуцан у Атини

Легендарни српски нападач и доскорашњи спортски директор Фудбалског савеза Србије нападнут је у Грчкој. Грчки медији јављају да је на Гилфади у предграђу Атине! Бивши фудбалер и легендарни репрезентативни нападач Дарко… »

Вести дана »