Povezane vesti
Više puta sam silovana kad sam imala 19 godina! Ledi Gaga otkrila sve! Priznala da ima mentalne probleme (foto, video)
Kurir 08.01.2020
Pevačica Ledi Gaga je u intervjuu kod Opre Vinfri otvoreno progovorila o silovanjima koja je doživela kada je imala 19 godina, ali i mentalnim problemima sa kojima se suočava, a koji su nastali kao posledica traume. Ledi Gaga je još pre nekoliko godina… »
Strašno priznanje pevačice: Više puta sam silovana kada sam imala 19 godina... Lejdi Gaga i Opra Vinfri u suzama! FOTO/VIDEO
Prva 08.01.2020
Pevačica Lejdi Gaga u intervjuu Opri Vinfi otvoreno je progovorila o silovanjima koja je doživela kada je imala 19 godina i mentalnim problemima sa kojima se suočava, a koji su nastali kao posledica traume. Lejdi Gaga je još pre nekoliko godina otkrila… »
Vesti dana »
Hapšenje u NIS-u: Radnici iz cisterne krali gorivo namenjeno za snabdevanje aviona
Mondo pre 17 minutajoš 22 povezane
Legendarni košarkaš smatra da Jokić nije MVP, potcenio Srbina, a tek da vidite šta je uradio Dončiću
Telegraf pre 16 minutajoš 33 povezane
Tramp: Američka vojska ostaje oko Irana, upozoravam Teheran da ćemo pucati ako ne poštuje sporazum
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih
Slobodni univerzitet Niš traži poništavanje odluke o gašenju tri departmana Filozofskog fakulteta
Insajder pre 37 minutajoš 15 povezanih
Primirje puca, sve više mrtvih! Stižu nove fotografije razaranja, objavljena jeziva mapa, Tramp zapretio Iranu, Izrael zasut raketama
Blic pre 12 minutajoš 19 povezanih