Povezane vesti
Srpska ‘pijaca’: Inđija ne gleda godine, stigao nekadašnji štoper Voždovca i Partizana
Hot sport 08.01.2020
Inđija je dovela prva pojačanja u januaru, reč je o štoperu, evo i o kome se radi… U Inđiji ne sede skrštenih ruku, prva pojačanja stigla su u klub. Reć je o veteranu, štoperu Milošu Mihajlovu. On u Inđiju stiže kao slobodan igrač posle rastanka sa… »
Domaća pijaca: Inđija dovela Miloša Mihajlova, Nemanja Obradović u Mađarskoj
Mozzart sport 08.01.2020
Promene u redovima srpskih superligaša... Kao većina srpskih superligaša i Inđija je krenula u jačanje svog igračkog kadra za prolećni deo sezone. Prva zvanična akvizicija Zelenih je iskusni defanzivac Miloš Mihajlov. Nekadašnji štoper Partizana nedavno… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 6 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 5 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
Tramp proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 49 minutajoš 60 povezanih