Повезане вести
“За српски народ најважније јединство и вера у Бога” Патријарх Иринеј стигао у Бањалуку
Блиц 08.01.2020
Његова светост патријарх српски Иринеј поручио је вечерас у Бањалуци да је за српски народ најважније јединство, вјера у Бога и љубав према отаџбини.– Драго ми је што сам и ове године у Бањалуци и Републици Српској да… »
Патријарх Иринеј у Бањалуци: Република Српска је српска држава
Вести онлине 08.01.2020
Патријарх Српске православне цркве Иринеј изјавио је у Бањалуци да је за српски народ најважније јединство, вера у бога и љубав према отаџбини. – Драго ми је што сам и ове године у Бањалуци и Републици Српској да заједнички… »
За Србе најважније јединство и вера у бога: Патријарх Иринеј стигао у Бањалуку (фото)
Курир 08.01.2020
Његову светост патријарха српског Иринеја дочекали су вечерас испред Владичанског двора у Бањалуци председник Владе Републике Српске Радован Вишковић, српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик и његово преосвештенство… »
Вести дана »

Временска прогноза за среду 22. октобар: Данас јутро магловито, током дана умерено облачно
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Ђурић честитао страначким колегама 17. годишњицу оснивања: Верујем да је СНС и данас најбоља политичка породица у Србији
Блиц пре 4 сатијош 4 повезане

"Нисам желео узалудан састанак": Трамп открио зашто одлаже разговоре са Путином у Будимпешти
Еуроневс пре 2 сатајош 4 повезане

Кос позвала на мир са обе стране: У ЕП о Србији, паду надстрешнице и студентским протестима, гласање о резолуцији сутра
Данас пре 2 сатајош 1 повезана