Povezane vesti
Kolinda Grabar Kitarović otkrila šta bi volela da radi nakon kraja mandata
N1 Info 08.01.2020
U prvom razgovoru nakon izbornog poraza Kolinda Grabar Kitarović otkrila je planove za budućnost. Nije želela da govori o nastavku političke karijere, iako je deo članova stranke vidi kao šeficu HDZ-a. "Dobro sam, Bože moj. Kad se jedna vrata zatvore… »
"Dobro sam, bože moj": Kolinda otkrila kako se oseća posle poraza, ali i koji su joj planovi
Telegraf 08.01.2020
Kolinda Grabar Kitarović otkrila je šta je zanima i šta bi volela da radi. U prvom razgovoru nakon izbornog poraza Kolinda Grabar Kitarović otkrila je planove za budućnost. Nije želela da govori o nastavku političke karijere iako je deo članova stranke… »
Vesti dana »

Ovo je žena iz Bogatića koja je poginula dok je bila sa sinom (3): Na njih naleteo vozač, nije se zaustavio
Telegraf pre 2 satajoš 4 povezane

Poznati lanac pekara nakon 74 godine odlazi pod stečaj Zapali u finansijsku krizu, a ovo je razlog
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana

"Ljudi su vrištali, prizor je bio jeziv!" Šestoro povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći u Kragujevcu: Prizor sa lica mesta ledi krv u žilama (foto)
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane

Obrt u slučaju teškog ubistva u Zemunu: Oglasio se MUP: Mladić (24) nasmrt pretukao muškarca čvrstim predmetom
Blic pre 4 satijoš 1 povezana