Povezane vesti
Jokić: Srbija? Stvarno ne znam da li ću igrati
N1 Info 08.01.2020
Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić u intervjuu za „Glas Amerike“ rekao je da mu je drago što je Igor Kokoškov imenovan za selektora Srbije, ali da je sada fokusiran samo na obaveze u NBA ligi. Jokić trenutno briljira u dresu Nagetsa, a pre nekoliko… »
"Reprezentacija je za sve nas, ceo narod: - svetinja!" Nikola Jokić iskren i samokritičan kao nikada ranije: Otvorio karte o…
Sportal blic 08.01.2020
Posle tri godine pauze, Nikola Jokić je proteklog leta ponovo obukao dres reprezentacije Srbije, koja je na Svetsko prvenstvo u Kini otišla kao veliki favorit, a vratila se petoplasirana, posle čega je selektorsku klupu napustio Aleksandar Đorđević, a… »
Jokić za Glas Amerike: O reprezentaciji kad se završi NBA sezona
Glas Amerike 08.01.2020
Fokusiran sam na NBA sezonu, olimpijske igre su daleko i trenutno stvarno trenutno ne razmišljam o tome, kaže u ekskluzivnom razgovoru za Glas Amerike najistaknutiji srpski košarkaš u NBA ligi Nikola Jokić. Tokom gostovanja u Vašingtonu, sa svojim Denver… »
Vesti dana »
Dijana Hrka sedmi dan štrajkuje glađu: Posetio je otac mladića koji je stradao u „Namenskoj“ u Lučanima
Danas pre 31 minutajoš 36 povezanih
Vučić: Spreman sam razgovarati s Dijanom Hrkom, ali pod jednim uvjetom
SEEbiz pre 25 minutajoš 28 povezanih
Umro Vladimir Vukčević, prvi tužilac Srbije za ratne zločine, evo šta je govorio za Novi magazin
Novi magazin pre 2 satajoš 27 povezanih
Milojević vidi šta čeka Zvezdu sa Arnautovićem: "Marko ima još puno toga da nam da"
Mondo pre 40 minutajoš 30 povezanih