Повезане вести
"Страшно! Боже мој, у шоку сам! Па заједно смо живели" Ас Хрватске у неверици када је чуо за атентат на Дарка Ковачевића
Спортал блиц 09.01.2020
Када је чуо да је Дарко Ковачевић, наш некадашњи репрезентативни голгетер, потом и директор националних селекција, а сада шеф скаут службе Олимпијакоса у коме је бриљирао после наступа за Црвену звезду, преживео атентат -… »
Дарко Ковачевић: Никада нисам имао непријатеље
Спортски журнал 09.01.2020
Непознати нападач пуцао је у уторак на Ковачевића испред његове куће у Грчкој. Некадашњи фудбалски репрезентативац Дарко Ковачевић изјавио је да верује у правду и да ће грчка полиција пронаћи нападаче на њега. - Нисам… »
Дарко Ковачевић после покушаја атентата на њега: Немам непријатеље, никад их имао нисам! (фото)
Хот спорт 09.01.2020
Вест да је некадашњи српски фудбалер Дарко Ковачевић преживео атентат у Атини била је прави шок, а он се сада јавности обратио преко инстаграма. Бивши центарфор Црвене звезде и репрезентације Југославије окачио је на Инстаграму… »
Након свега огласио се и Дарко Ковачевић, порука је јасна!
Спортске.нет 09.01.2020
Подршка нашем асу стиже са свих меридијана, сада се јавио и он. Читав фудбалски свет се нашао у чуду након што је пронела вест да су непознати починиоци покушали да убију Дарка Ковачевића испред његове куће у близини Атине… »
Огласио се Дарко Ковачевић: Имам поверење у полицију (ФОТО)
Вести онлине 09.01.2020
После немилог догађаја у којем је наш некадашњи фудбалски репрезентативац у Атини био мета оружаног напада…. „Пре свега, желим да захвалим свим пријатељима, познаницима, навијачима… свим људима који су ми упутили подршку… »
Дарко Ковачевић: Немам непријатеље, нисам конфликтна личност, верујем у правду
Моззарт спорт 09.01.2020
Прво оглашавање некадашњег голгетера после напада у Атини. Напад на Дарка Ковачевића узнемирио је српску, не само фудбалску, јавност. Покушај атентана на чувеног голгетера у понедељак вече одјекнуо је попут бомбе, тим пре што… »
Ковачевић: Немам непријатеље
Н1 Инфо 09.01.2020
Покушај убиства славног српског фудбалера Дарка Ковачевића потресла је јавност, а сада се огласио и он сам путем друштвених мрежа и захвалио свима на подршци, коју је добио у тешком тренутку. Ковачевић је на свом Инстаграм… »
"Породица и ја смо веома: Потресени!" Дарко Ковачевић преживео покушај убиства па први пут јавно проговорио о атентату!
Спортал блиц 09.01.2020
Дарко Ковачевић, наш некадашњи репрезентативни голгетер, потом и директор националних селекција, а сада шеф скаут службе Олимпијакоса у коме је бриљирао после наступа за Црвену звезду, огласио се после покушаја убиства који је… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Бета пре 9 минутајош 52 повезане
Баку (79) покосио камион у Нишу! Умрла у болници, возач побегао са лица места
Блиц пре 3 сатајош 28 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 54 минутајош 34 повезане
Делије грме у кортеу, шетају центром Граца и траже навијаче Штурма: Полиција одмах кренула да их прати
Телеграф пре 4 минутајош 72 повезане