Повезане вести

Бибера сви испрозивали због изгледа, а сада је певач објавио шта се дешава и прича је претужна

Бибера сви испрозивали због изгледа, а сада је певач објавио шта се дешава и прича је претужна

Блиц 09.01.2020
Џастин Бибер протеклих недеља налази се на мети критика због изгледа, а многи су се осврнули на фотографије на којима има лош тен. Међутим, певач је открио своју страну приче и сазнало се да болује од лајмске болести. Бибер је… »
Фанови мислили да је Џастин Бибер на тешким дрогама: Певач открио да изгледа лоше због тешке болести

Фанови мислили да је Џастин Бибер на тешким дрогама: Певач открио да изгледа лоше због тешке болести

Вечерње новости 09.01.2020
Млади канадски певач прележао мононуклеозу, а сада има и лајмску болест. ТИНЕЈЏ звезда Џастин Бибер објавио је да има лајмску болест, тј. бактерију коју изазивају крпељи. Многи су спекулисали да млади канадски певач има… »
Лајмска болест и Џастин Бибер: Певач објавио да болује од бактеријске инфекције

Лајмска болест и Џастин Бибер: Певач објавио да болује од бактеријске инфекције

BBC News 09.01.2020
Канадска поп звезда каже да је преживео неколико тешких година. Канадски поп певач Џастин Бибер открио је да му је дијагностикована лајмска болест. „Имао сам неколико тешких година", написао је 25-годишњак на Инстаграму и додао… »
Бибер у лошем стању: „Нисам на дрогама, већ сам болестан“

Бибер у лошем стању: „Нисам на дрогама, већ сам болестан“

РТС 09.01.2020
Канадски поп певач Џастин Бибер открио је да му је дијагностикована лајмска болест, као и да је претходних неколико година за њега било веома тешко. Није требало много времена да прође након што је Бибер снимљена на улици у… »

Вести дана »