Povezane vesti
Poruka Takume Asana: ''Ja ću brinuti o Partizanu, a ti...''
Sportske.net 10.01.2020
Oglasio se Partizanov Japanac. Povod je odlazak golmana Partizana Filipa Kljajića u japansku Omiju, a njegov doskorašnji saigrač, japanski internacionalac Takuma Asano uputio mu je zanimljivu poruku. ''Pozdrav, Kljajo. Čujem da si u Omiji, želim ti toplu… »
"Kljajo, ja ću ti paziti: Partizan!" Asano je još jednom pokazao kakva je faca, evo šta je rekao dojučerašnjem saigraču!
Sportal blic 10.01.2020
Filip Kljajić je pre dva dana potpisao dvogodišnjim ugovor sa Omijom, japanskim drugoligašem, a ko bi mogao bolje da ga uputi u ovu kulturu od dojučerašnjeg saigrača u Partizanu Takuma Asana. Asano je poslao golmanu originalnu poruku, a nakon što čujete… »
Asano kljajiću: Ja ću ovde paziti na Partizan, a ti mi čuvaj Japan (video)
Hot sport 10.01.2020
Povodom prelaska golmana Partizana, Filipa Kljajića u Omiju, oglasio se i japanski reprezentativac iz redova ‘parnog valjka’, Takuma Asano. Kljajić je odlučio da oprosti dugovanja crno-belih prema njemu, a zauzvrat je dobio priliku da kao slobodan igrač… »
Vesti dana »
"Oslušni nešto Srbijo, bilo šta": Studenti u blokadi FDU objavili novi spot nakon skandalozne emisije na RTS-u o "zvučnom topu"
Nova pre 38 minutajoš 57 povezanih
Tužilaštvo: Pretres stanova Aleksandara Radića zbog sumnje na Pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja
RTV pre 47 minutajoš 57 povezanih
Kineski novinar šokirao selektora Hrvatske pred najvažniji meč na SP, ovo pitanje nikako nije očekivao
Telegraf pre 43 minutajoš 57 povezanih