Повезане вести
Порука Такуме Асана: ''Ја ћу бринути о Партизану, а ти...''
Спортске.нет 10.01.2020
Огласио се Партизанов Јапанац. Повод је одлазак голмана Партизана Филипа Кљајића у јапанску Омију, а његов доскорашњи саиграч, јапански интернационалац Такума Асано упутио му је занимљиву поруку. ''Поздрав, Кљајо. Чујем да… »
"Кљајо, ја ћу ти пазити: Партизан!" Асано је још једном показао каква је фаца, ево шта је рекао дојучерашњем саиграчу!
Спортал блиц 10.01.2020
Филип Кљајић је пре два дана потписао двогодишњим уговор са Омијом, јапанским друголигашем, а ко би могао боље да га упути у ову културу од дојучерашњег саиграча у Партизану Такума Асана. Асано је послао голману оригиналну… »
Асано кљајићу: Ја ћу овде пазити на Партизан, а ти ми чувај Јапан (видео)
Хот спорт 10.01.2020
Поводом преласка голмана Партизана, Филипа Кљајића у Омију, огласио се и јапански репрезентативац из редова ‘парног ваљка’, Такума Асано. Кљајић је одлучио да опрости дуговања црно-белих према њему, а заузврат је добио… »
Вести дана »
Нетањаху: Израел ће поново отворити прелаз Рафа када Хамас преда тела још 3 таоца
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
У Бугарској и још четири земље ухапшено 35 илегалних трговаца старинама вредности 100 милиона евра
Бета пре 4 сатијош 1 повезана
Генерални директор Београдских електрана: Спремни смо на сваку ситуацију, имамо довољно мазута
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
Студенти Државног универзитета у Новом Пазару: Доста је било страха, изађите на улице
Данас пре 4 сатијош 1 повезана