Povezane vesti
Poruka Takume Asana: ''Ja ću brinuti o Partizanu, a ti...''
Sportske.net 10.01.2020
Oglasio se Partizanov Japanac. Povod je odlazak golmana Partizana Filipa Kljajića u japansku Omiju, a njegov doskorašnji saigrač, japanski internacionalac Takuma Asano uputio mu je zanimljivu poruku. ''Pozdrav, Kljajo. Čujem da si u Omiji, želim ti toplu… »
"Kljajo, ja ću ti paziti: Partizan!" Asano je još jednom pokazao kakva je faca, evo šta je rekao dojučerašnjem saigraču!
Sportal blic 10.01.2020
Filip Kljajić je pre dva dana potpisao dvogodišnjim ugovor sa Omijom, japanskim drugoligašem, a ko bi mogao bolje da ga uputi u ovu kulturu od dojučerašnjeg saigrača u Partizanu Takuma Asana. Asano je poslao golmanu originalnu poruku, a nakon što čujete… »
Asano kljajiću: Ja ću ovde paziti na Partizan, a ti mi čuvaj Japan (video)
Hot sport 10.01.2020
Povodom prelaska golmana Partizana, Filipa Kljajića u Omiju, oglasio se i japanski reprezentativac iz redova ‘parnog valjka’, Takuma Asano. Kljajić je odlučio da oprosti dugovanja crno-belih prema njemu, a zauzvrat je dobio priliku da kao slobodan igrač… »
Vesti dana »
Alarm u Sremskoj Mitrovici: Eutanazirano 700 svinja, uvedena vanredna situacija
NIN pre 50 minutajoš 42 povezane
Otežan uvoz naftnih derivata u Srbiju zbog niskog vodostaja Dunava
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza: Stabilizacija danas, sutra novo naoblačenje
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 42 povezane
Tramp zapretio odmazdom: SAD će bombardovati iransku infrastrukturu zbog napada u Ormuskom moreuzu
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 25 povezanih
"Kasnimo, zakomplikovalo se nešto": Saša Ilić o igraču kog u Humskoj čekaju raširenih ruku
Mondo pre 2 satajoš 27 povezanih