Povezane vesti
"Tata nemoj molim te ono tvoje, 500 zvanica, ljudi iz svih krajeva sveta!"
Mondo 10.01.2020
Boban Rajović nedavno je objavio da udaje ćerku, a sada otkriva da li mu se dopada zet i kako teku pripreme za novu "svadbu decenije"! Boban Rajović nedavno je objavio da udaje ćerku, a sada otkriva da li mu se dopada zet i kako teku pripreme za novu… »
Boban Rajović priznao da udaje ćerku! Sad otkrio kako mu se dopada zet! Ćerka mu nije dozvolila važnu stvar
Kurir 10.01.2020
Pevač Boban Rajović otkrio je da će na leto udati ćerku. "Ja ne bih bio ja kad ne bih porodicu pomenuo. Udaje mi se ćerka na leto, promenio sam destinaciju, biće u Crnoj Gori. Ona je bila u fazonu: "Tata, nemoj ono tvoje, 500 zvanica, ljudi iz Evrope, sa… »
Vesti dana »

Trampov savet Zelenskom: “Sklopi dogovor, Rusija je velika sila”
Serbian News Media pre 6 minutajoš 39 povezanih

Uživo bura nakon samita Putina i Trampa! Oglasio se Kremlj o sastanku sa Zelenskim, ključni uslov Amerike nije ispunjen: Rusi non-stop provocirali, jedna rečenica je sve bacila u trans
Blic pre 1 minutjoš 64 povezane

"Trener Pešić je to ukrao!" Amerikanci se oglasili zbog selektora Srbije: "Optužili ga za pljačku" i poslali poruku čitavoj planeti! (video)
Kurir pre 21 minutajoš 27 povezanih

Stižu pljuskovi i grmljavina u Srbiju: Posle kiše biće nevreme od ovog datuma, a evo kakvo je vreme do kraja avgusta
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

Istorijski sastanak Trampa i Putina: Dvojica lidera kao stari znanci
Vreme pre 1 satjoš 14 povezanih