Povezane vesti

Đoković: Prošao sam i raj i pakao, ovo je jedan od najneverovatnijih mečeva u mojoj karijeri

Đoković: Prošao sam i raj i pakao, ovo je jedan od najneverovatnijih mečeva u mojoj karijeri

Telegraf 11.01.2020
Srbin je i te kako delovao istrošeno posle meča. Još jedan neverovatan meč odigrao je Novak Đoković na ATP Kupu, ovoga puta protiv Rusa Danila Medvedeva! Uspeo je drugi reket sveta da slavi rezultatom 2:1 i tako donese drugu pobedu Srbiji koja je na… »
Đoković vratio nemoguće i izveo jedan od najboljih poteza u karijeri: Novak nije dao brejk Rusu

Đoković vratio nemoguće i izveo jedan od najboljih poteza u karijeri: Novak nije dao brejk Rusu

Telegraf 11.01.2020
I to u trenucima kada je servirao za pobedu... Iako je tek početak 2020. godine, možda smo već sada dobili najbolji potez sezone - potez koji je izveo Novak Đoković, a u kom mu je ''pomogao'' Danil Medvedev! Njih dvojica su odigrali meč u sklopu… »
Dugo nismo videli ovako besnog Novaka, razvalio je reket u paramparčad

Dugo nismo videli ovako besnog Novaka, razvalio je reket u paramparčad

Telegraf 11.01.2020
Srbin je ispoljio nervozu u drugom setu. Nije Novaka Đokovića išlo na terenu u drugom setu meča protiv Danila Medvedeva, te otuda i ne čudi što je povremeno ispoljavao znake nervoze! Posle jednog takvog, na ulasku u drugi sat igre, Đoković je bio… »

Vesti dana »