Повезане вести

Стефановић о случају Јовањица и Сентином сину: "Спреман сам и ја да идем на полиграф због тога"

Стефановић о случају Јовањица и Сентином сину: "Спреман сам и ја да идем на полиграф због тога"

Телеграф 11.01.2020
Неко на бази измишљотине покушава да пласира ту причу све време, да нас увуче у тај случај - нагласио је министар Стефановић. После прича које су последњих дана кружиле, да је Слободан Миленковић начелник Четвртог одељења… »
Откуд начелник на полиграфу - министар каже да нема притиска у случају Јовањица

Откуд начелник на полиграфу - министар каже да нема притиска у случају Јовањица

Н1 Инфо 11.01.2020
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да нико није вршио било какав притисак на начелника Четвртог одељења Управе криминалистичке полиције за град Београд Слободана Миленковића у случају "Јовањица" и да је… »
Стефановић негирао сукоб са Вучићем: Да само затражи од мене оставку, имао би је одмах

Стефановић негирао сукоб са Вучићем: Да само затражи од мене оставку, имао би је одмах

Правда 11.01.2020
Министар полиције Небојша Стефановић негирао је било какав сукоб између њега и председника Србије Александра Вучића, умешаност породице председника у случај Јовањица, а говорио је и о, како каже, лажима пласираним у вези са… »
Стефановић негирао сукоб са Вучићем

Стефановић негирао сукоб са Вучићем

Дневник 11.01.2020
БЕОГРАД: Министар полиције Небојша Стефановић негирао је данас било какав сукоб између њега и председника Србије Александра Вучића, умешаност породице председника у случај Јовањица, а говорио је и о, како каже, лажима… »

Вести дана »