Povezane vesti
Vrištala sam i vadila željku krv iz usta! Cecina dramatična ispovest o ubistvu muža Arkana: Taj čovek je sve smeo!
Kurir 11.01.2020
Petnaestog jaunara navršiće se 20 godina otkako je ubijen nekadašnji komandant Srpske dobrovoljačke garde i suprug pevačice Cece, Željko Ražnatović Arkan. Tog dana ona je bila sa njim u Interkontinentalu, a društvo im je pravila i njena sestra… »
"Čim sam upoznala Arkana, pomislila sam kako želim takvog džentlmena"
Mondo 11.01.2020
Ceca pred 20. godišnjicu ubistva vođe "Arkanovih tigrova" priča o zajedničkom životu i danu kada je ubijen. Ceca pred 20. godišnjicu ubistva vođe "Arkanovih tigrova" priča o zajedničkom životu i danu kada je ubijen. Željko Ražnatović Arkan… »
Sve o čemu je Ceca ćutala 20 godina: Slike Arkanovog ubistva su mi svaki dan pred očima!
Kurir 11.01.2020
Nezaborav - Ražnatovićeva u ispovesti za Kurir otkrila kako je nastavila život posle velike tragedije, kao i da sa svojom decom Anastasijom i Veljkom čuva uspomenu na Željka, koji je ubijen 15. januara 2000. godine. Dvadeset godina od smrti Željka… »
Ceca Ražnatović: "Ne prođe dan da ne pomislim na Željka i trenutak njegovog svirepog ubistva"
Telegraf 11.01.2020
- Svih godina sam se trudila da te traumatične slike potisnem, ali još uvek su mi pred očima - rekla je Ražnatovićeva. Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. januara 2000. godine, a dve decenije nakon što je njen suprug tragično izgubio život… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 6 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Uhapšen taksista u Beogradu: Udario pešaka posle protesta na Slaviji, određeno mu zadržavanje (video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 5 satijoš 2 povezane