Повезане вести
Вриштала сам и вадила жељку крв из уста! Цецина драматична исповест о убиству мужа Аркана: Тај човек је све смео!
Курир 11.01.2020
Петнаестог јаунара навршиће се 20 година откако је убијен некадашњи командант Српске добровољачке гарде и супруг певачице Цеце, Жељко Ражнатовић Аркан. Тог дана она је била са њим у Интерконтиненталу, а друштво им је правила… »
"Чим сам упознала Аркана, помислила сам како желим таквог џентлмена"
Мондо 11.01.2020
Цеца пред 20. годишњицу убиства вође "Арканових тигрова" прича о заједничком животу и дану када је убијен. Цеца пред 20. годишњицу убиства вође "Арканових тигрова" прича о заједничком животу и дану када је убијен. Жељко… »
Све о чему је Цеца ћутала 20 година: Слике Аркановог убиства су ми сваки дан пред очима!
Курир 11.01.2020
Незаборав - Ражнатовићева у исповести за Курир открила како је наставила живот после велике трагедије, као и да са својом децом Анастасијом и Вељком чува успомену на Жељка, који је убијен 15. јануара 2000. године. Двадесет… »
Цеца Ражнатовић: "Не прође дан да не помислим на Жељка и тренутак његовог свирепог убиства"
Телеграф 11.01.2020
- Свих година сам се трудила да те трауматичне слике потиснем, али још увек су ми пред очима - рекла је Ражнатовићева. Жељко Ражнатовић Аркан убијен је 15. јануара 2000. године, а две деценије након што је њен супруг трагично… »
Вести дана »
Пет сати преговора у Кремљу – Руси и Американци опрезни оптимисти, рат у Украјини се наставља
РТС пре 1 сатјош 5 повезаних
ЦИК није верификовала Српску листу за изборе 28. децембра: огласио се ОЕБС
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Драма на 2.200 метара висине: Спасиоци евакуисали војнике са планине у БиХ, стигао им хитан позив
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Москва није спремна ни на какав уступак! Званичник НАТО: Русија одржава своје територијалне захтеве
Курир пре 1 сатјош 1 повезана