Povezane vesti

Vrištala sam i vadila željku krv iz usta! Cecina dramatična ispovest o ubistvu muža Arkana: Taj čovek je sve smeo!

Vrištala sam i vadila željku krv iz usta! Cecina dramatična ispovest o ubistvu muža Arkana: Taj čovek je sve smeo!

Kurir 11.01.2020
Petnaestog jaunara navršiće se 20 godina otkako je ubijen nekadašnji komandant Srpske dobrovoljačke garde i suprug pevačice Cece, Željko Ražnatović Arkan. Tog dana ona je bila sa njim u Interkontinentalu, a društvo im je pravila i njena sestra… »
"Čim sam upoznala Arkana, pomislila sam kako želim takvog džentlmena"

"Čim sam upoznala Arkana, pomislila sam kako želim takvog džentlmena"

Mondo 11.01.2020
Ceca pred 20. godišnjicu ubistva vođe "Arkanovih tigrova" priča o zajedničkom životu i danu kada je ubijen. Ceca pred 20. godišnjicu ubistva vođe "Arkanovih tigrova" priča o zajedničkom životu i danu kada je ubijen. Željko Ražnatović Arkan… »
Sve o čemu je Ceca ćutala 20 godina: Slike Arkanovog ubistva su mi svaki dan pred očima!

Sve o čemu je Ceca ćutala 20 godina: Slike Arkanovog ubistva su mi svaki dan pred očima!

Kurir 11.01.2020
Nezaborav - Ražnatovićeva u ispovesti za Kurir otkrila kako je nastavila život posle velike tragedije, kao i da sa svojom decom Anastasijom i Veljkom čuva uspomenu na Željka, koji je ubijen 15. januara 2000. godine. Dvadeset godina od smrti Željka… »
Ceca Ražnatović: "Ne prođe dan da ne pomislim na Željka i trenutak njegovog svirepog ubistva"

Ceca Ražnatović: "Ne prođe dan da ne pomislim na Željka i trenutak njegovog svirepog ubistva"

Telegraf 11.01.2020
- Svih godina sam se trudila da te traumatične slike potisnem, ali još uvek su mi pred očima - rekla je Ražnatovićeva. Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. januara 2000. godine, a dve decenije nakon što je njen suprug tragično izgubio život… »

Vesti dana »