Повезане вести

Вриштала сам и вадила жељку крв из уста! Цецина драматична исповест о убиству мужа Аркана: Тај човек је све смео!

Вриштала сам и вадила жељку крв из уста! Цецина драматична исповест о убиству мужа Аркана: Тај човек је све смео!

Курир 11.01.2020
Петнаестог јаунара навршиће се 20 година откако је убијен некадашњи командант Српске добровољачке гарде и супруг певачице Цеце, Жељко Ражнатовић Аркан. Тог дана она је била са њим у Интерконтиненталу, а друштво им је правила… »
"Чим сам упознала Аркана, помислила сам како желим таквог џентлмена"

"Чим сам упознала Аркана, помислила сам како желим таквог џентлмена"

Мондо 11.01.2020
Цеца пред 20. годишњицу убиства вође "Арканових тигрова" прича о заједничком животу и дану када је убијен. Цеца пред 20. годишњицу убиства вође "Арканових тигрова" прича о заједничком животу и дану када је убијен. Жељко… »
Све о чему је Цеца ћутала 20 година: Слике Аркановог убиства су ми сваки дан пред очима!

Све о чему је Цеца ћутала 20 година: Слике Аркановог убиства су ми сваки дан пред очима!

Курир 11.01.2020
Незаборав - Ражнатовићева у исповести за Курир открила како је наставила живот после велике трагедије, као и да са својом децом Анастасијом и Вељком чува успомену на Жељка, који је убијен 15. јануара 2000. године. Двадесет… »
Цеца Ражнатовић: "Не прође дан да не помислим на Жељка и тренутак његовог свирепог убиства"

Цеца Ражнатовић: "Не прође дан да не помислим на Жељка и тренутак његовог свирепог убиства"

Телеграф 11.01.2020
- Свих година сам се трудила да те трауматичне слике потиснем, али још увек су ми пред очима - рекла је Ражнатовићева. Жељко Ражнатовић Аркан убијен је 15. јануара 2000. године, а две деценије након што је њен супруг трагично… »

Вести дана »