Povezane vesti
"Nisam mogao da dišem"- pevač hitno operisan! (video)
Mondo 11.01.2020
MC Stojan je na svom Instagram storiju objavio sliku iz bolničkog kreveta uz opis "Poželite mi sreću"! MC Stojan je na svom Instagram storiju objavio sliku iz bolničkog kreveta uz opis "Poželite mi sreću"! On je fanovima objasnio da se već dugo muči sa… »
Srpski pevač operisan: Osvanuo snimak iz bolnice: "Poželite mi sreću" (video)
Blic 11.01.2020
Pevač Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, završio je u bolnici na operaciji. MC Stojan se dugo borio sa devijacijom nosa, te je odlučio da se operiše kako bi rešio ovaj zdravstveni problem. On je najpre podelio snimak iz bolničke sobe, pred… »
MC Stojan završio na operacionom stolu! Ovo je moralo da se desi, više nije mogao da diše! (video)
Kurir 11.01.2020
Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, zabrinuo je brojne fanove kada ih je zamolio putem društvenih mreža da mu požele sreću jer ide na operaciju. Nešto kasnije, pevač je objasnio da je to morao da uradi zbog problema s disanjem. "Poželite mi sreću… »
Vesti dana »

Privođenja ispred SO Zaječar: Tenzije u sali, ulazili i muškarci s fantomkama
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Novi magazin pre 5 satijoš 8 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 43 minutajoš 22 povezane

Trampovo nestrpljenje neće naterati Moskvu da odustane od svojih ciljeva, može joj samo ići u korist
Pravda pre 4 satijoš 20 povezanih