Povezane vesti
Rohani obećao Zelenskom da će biti kažnjeni odgovorni za pad aviona
N1 Info 11.01.2020
Iranski presednik Hasan Rohani obećao je ukrajinskom kolegi Volodimiru Zelenskom da će pred lice pravde biti izvedeni oni koji su odgovorni za nedavno obaranje ukrajinskog putničkog aviona sa 176 putnika i članova posade, saopštio je kabinet… »
Predsednik Irana obećao Zelenskom da će biti kažnjeni odgovorni za pad aviona
Novi magazin 11.01.2020
Iranski presednik Hasan Rohani obećao je ukrajinskom kolegi Volodimiru Zelenskom da će pred lice pravde biti izvedeni oni koji su odgovorni za nedavno obaranje ukrajinskog putničkog aviona sa 176 putnika i članova posade, saopštio je danas kabinet… »
Angela Merkel zatražila iscrpnu istragu o padu aviona u Iranu
N1 Info 11.01.2020
Nemačka kancelarka Angela Merkel pozdravila je saopštenje iranskih vlasti koje su priznale da su greškom oborile ukrajinski avion i pozvala na iscrpnu istragu o toj nesreći. "Dobro je to što se zna ko je odgovoran i mislim da sve treba da bude… »
Angela Merkel zatražila iscrpnu istragu o padu aviona u Iranu
Novi magazin 11.01.2020
Nemačka kancelarka Angela Merkel pozdravila je danas saopštenje iranskih vlasti koje su priznale da su greškom oborile ukrajinski avion i pozvala na iscrpnu istragu o toj nesreći. "Dobro je to što se zna ko je odgovoran i mislim da sve treba da bude… »
Vesti dana »

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 42 minutajoš 1 povezana

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 3 satajoš 1 povezana