Povezane vesti
Dečak (11) u školi ubio učiteljicu, pa sebe: "Tražio je dopuštenje da presvuče pantalone, nakon toga su počeli problemi"
Blic 11.01.2020
Maloletni učenik u petak je u školi na severu Meksika ubio 50-godišnju učiteljicu pa sebe, a povredio šestoro ljudi, objavilo je tužilaštvo savezne države Koavile. U napadu jedanaestogodišnjaka povređeno je petoro učenika i učitelj fizičkog, od kojih je… »
Učenik ubio nastavnicu i ranio šest osoba u školi u Meksiku
Radio 021 11.01.2020
U pucnjavi u školi u meksičkom gradu Toreonu ubijena je jedna osoba, a najmanje šestoro je ranjeno. U školu je upao 11-ogodišnji dečak, sa dva pištolja, koji je ubio nastavnicu i ranio šest osoba, pre nego što se ubio. Gradonačelnik Toreona Horhe Zermeno… »
Vesti dana »
Studenti Filozofskog tvrde da je UKP ponovo ušao u zgradu ovog fakulteta
N1 Info pre 58 minutajoš 26 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 3 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 43 minutajoš 51 povezana
Moskva komentarisala najave da će Vašington istupiti iz NATO-a
Vesti online pre 38 minutajoš 48 povezanih