Povezane vesti
Britanski ambasador uhapšen u Teheranu, pušten posle nekoliko sati
RTS 11.01.2020
Britanski ambasador u Teheranu Rob Meker je uhapšen tokom protesta ispred univerziteta "Amir Kabir". Novinska agencija Tasnim je javila da je britanski ambasador Rob Meker bio uhapšen zbog podsticanja protesta. Nakon nekoliko sati je pušten. Iz Londona… »
Tramp narodu Irana: Uvek sam vas podržavao
RTS 11.01.2020
Predsednik SAD Donald Tramp je na Tviteru objavio poruku na persijskom, u kojoj navodi da je "uvek bio uz narod Irana". Donald Tramp je objavio da je tvit posvećen "hrabrom i napaćenom narodu Irana". "Bio sam uz vas od početka mog mandata i moja vlaad… »
Policija u Teheranu rasterala studente s protesta zbog rušenja aviona
N1 Info 11.01.2020
Iranska policija je rasterala studente koji su u Teheranu uzvikivali "radikalne" slogane na skupu organizovanom u spomen na žrtve ukrajinskog aviona, koji je Iran srušio "greškom", javila je iranska novinska agencija Fars. Izvor: N1 Novinari francuske… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 5 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Uhapšen taksista u Beogradu: Udario pešaka posle protesta na Slaviji, određeno mu zadržavanje (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 2 povezane