Povezane vesti
Tramp narodu Irana: Uvek sam vas podržavao
RTS 11.01.2020
Predsednik SAD Donald Tramp je na Tviteru objavio poruku na persijskom, u kojoj navodi da je "uvek bio uz narod Irana". Donald Tramp je objavio da je tvit posvećen "hrabrom i napaćenom narodu Irana". "Bio sam uz vas od početka mog mandata i moja vlaad će… »
Britanski ambasador uhapšen u Teheranu, pušten posle nekoliko sati
RTS 11.01.2020
Britanski ambasador u Teheranu Rob Meker je uhapšen tokom protesta ispred univerziteta "Amir Kabir". Novinska agencija Tasnim je javila da je britanski ambasador Rob Meker bio uhapšen zbog podsticanja protesta. Nakon nekoliko sati je pušten. Iz Londona… »
Policija u Teheranu rasterala studente s protesta zbog rušenja aviona
N1 Info 11.01.2020
Iranska policija je rasterala studente koji su u Teheranu uzvikivali "radikalne" slogane na skupu organizovanom u spomen na žrtve ukrajinskog aviona, koji je Iran srušio "greškom", javila je iranska novinska agencija Fars. Izvor: N1 Novinari francuske… »
Vesti dana »
Promenljivo i nestabilno vreme u Srbiji: Pljuskovi, grmljavina i pad temperature od sutra
Glas Zaječara pre 1 satjoš 23 povezane
Tramp: Odgovor Irana na američki mirovni predlog potpuno neprihvatljiv
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 19 povezanih
VIDEO Vembanjama udario laktom, isključen zbog prljave igre "vukova": Ovako su isprovocirali Jokića, a sada su "namestili" Francuza koji je ostao u šoku
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
Ostavka Kristijana Šmita, visokog predstavnika za BiH: 'Zamerio se Trampu'
BBC News pre 21 minutajoš 19 povezanih
Jedan evakuisani putnik iz Amerike pozitivan na hantavirus, Francuz razvio simptome tokom leta
NIN pre 45 minutajoš 14 povezanih