Povezane vesti

Maleri nas prate od starta – Peruničić: Celu noć sam smirivao igrače, bolji smo od Crne Gore ali…

Maleri nas prate od starta – Peruničić: Celu noć sam smirivao igrače, bolji smo od Crne Gore ali…

Hot sport 12.01.2020
Nakon teškog poraza od Crne Gore selektor Srbije Nenad Peruničić istakao je da će pokušati da podigne tim pred duel sa Hrvatskom. Ipak, Srbiju muče kadrovski problemi. – Bićemo bez Zelenovića u meču sa Hrvatskom. Stefan Vujić nam je glava… »
Srbija igra za čast protiv Hrvatske, Peruničić celu noć smirivao igrače...

Srbija igra za čast protiv Hrvatske, Peruničić celu noć smirivao igrače...

Mondo 12.01.2020
"Mi predstavljamo svoju zemlju i moramo do kraja da igramo na najpošteniji mogući način", kazao je Peruničić. "Mi predstavljamo svoju zemlju i moramo do kraja da igramo na najpošteniji mogući način", kazao je Peruničić. Srbija je već posle dva… »
Peruničić: Celu noć sam smirivao igrače po hodnicima

Peruničić: Celu noć sam smirivao igrače po hodnicima

N1 Info 12.01.2020
Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić kaže da je poraz od Crne Gore i ispadanje sa Evropskog prvenstva izuzetno teško pao celom timu. Orlovi su izgubili od Crnogoraca u drugom kolu grupe A rezultatom 22:21 i tako rundu pre kraja… »
Nisu spavali posle Crne Gore, jedva sam ih smirio: Peruničić nije optimista pred meč sa Hrvatskom

Nisu spavali posle Crne Gore, jedva sam ih smirio: Peruničić nije optimista pred meč sa Hrvatskom

Telegraf 12.01.2020
Selektor rukometne reprezenatcije Srbije Nenad Peruničić, pred poslednji meč na Evropskom prvenstvu protiv Hrvatske, rekao je da će pokušati da podigne tim posle poraza od Crne Gore. - Bićemo bez Zelenovića u meču sa Hrvatskom. Stefan Vujić nam… »
Peruničić: Glava me boli, verovatno i moje igrače

Peruničić: Glava me boli, verovatno i moje igrače

Mondo 12.01.2020
"Ako mene boli glava, onda sigurno boli i moje igrače. Jako zahtevna utakmica na psihološkom i fizičkom planu", rekao je selektor Srbije posle poraza od Crne Gore. "Ako mene boli glava, onda sigurno boli i moje igrače. Jako zahtevna utakmica na… »
Poraz od Crne Gore doveo Srbiju do kraja Evropskog prvenstva

Poraz od Crne Gore doveo Srbiju do kraja Evropskog prvenstva

Danas 12.01.2020
Rukometaši Srbije nisu uspeli da se plasiraju u drugu fazu takmičenja na prvenstvu Evrope, pošto su danas u Gracu, u drugom kolu prve faze, izgubili od Crne Gore sa 22:21 (11:10). Kako su naši rukometaši na startu poraženi i protiv Belorusije… »
Selektor Crne Gore: Nećemo se zaustaviti, možemo više

Selektor Crne Gore: Nećemo se zaustaviti, možemo više

Večernje novosti 11.01.2020
Selektor rukometne reprezentacije Crne Gore Zoran Roganović rekao je da njegova ekipa može bolje i da se neće zaustaviti posle večerašnje pobede protiv Srbije na Evropskom prvenstvu. Selektor rukometne reprezentacije Crne Gore Zoran Roganović rekao… »
Peruničić poslao poruku selektoru Crne Gore: "Čestitam Roganoviću, a ako mene boli glava..."

Peruničić poslao poruku selektoru Crne Gore: "Čestitam Roganoviću, a ako mene boli glava..."

Sportal blic 11.01.2020
Selektor reprezentacije Srbije Nenad Peruničić govorio je o ispadanju sa Evropskog prvenstva. Srbija je porazom od Crne Gore, posle neuspeha protiv Belorusije, završila takmičenje, a selektor "orlova" je čestitao protivniku. - Čestitam Roganoviću i… »
Peruničić utučen posle poraza od Crne Gore: Ako mene boli glava, onda sigurno boli i moje igrače

Peruničić utučen posle poraza od Crne Gore: Ako mene boli glava, onda sigurno boli i moje igrače

Večernje novosti 11.01.2020
Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić rekao je da ga boli poraz od Crne Gore u večerašnjoj utakmici na Evropskom prvenstvu. Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić rekao je da ga boli poraz od Crne Gore u… »

Vesti dana »