Повезане вести
Малери нас прате од старта – Перуничић: Целу ноћ сам смиривао играче, бољи смо од Црне Горе али…
Хот спорт 12.01.2020
Након тешког пораза од Црне Горе селектор Србије Ненад Перуничић истакао је да ће покушати да подигне тим пред дуел са Хрватском. Ипак, Србију муче кадровски проблеми. – Бићемо без Зеленовића у мечу са Хрватском. Стефан Вујић нам… »
Перуничић: Целу ноћ сам смиривао играче по ходницима
Н1 Инфо 12.01.2020
Селектор рукометне репрезентације Србије Ненад Перуничић каже да је пораз од Црне Горе и испадање са Европског првенства изузетно тешко пао целом тиму. Орлови су изгубили од Црногораца у другом колу групе А резултатом 22:21 и… »
Србија игра за част против Хрватске, Перуничић целу ноћ смиривао играче...
Мондо 12.01.2020
"Ми представљамо своју земљу и морамо до краја да играмо на најпоштенији могући начин", казао је Перуничић. "Ми представљамо своју земљу и морамо до краја да играмо на најпоштенији могући начин", казао је Перуничић. Србија је… »
Нису спавали после Црне Горе, једва сам их смирио: Перуничић није оптимиста пред меч са Хрватском
Телеграф 12.01.2020
Селектор рукометне репрезенатције Србије Ненад Перуничић, пред последњи меч на Европском првенству против Хрватске, рекао је да ће покушати да подигне тим после пораза од Црне Горе. - Бићемо без Зеленовића у мечу са Хрватском… »
Перуничић: Глава ме боли, вероватно и моје играче
Мондо 12.01.2020
"Ако мене боли глава, онда сигурно боли и моје играче. Јако захтевна утакмица на психолошком и физичком плану", рекао је селектор Србије после пораза од Црне Горе. "Ако мене боли глава, онда сигурно боли и моје играче. Јако… »
Пораз од Црне Горе довео Србију до краја Европског првенства
Данас 12.01.2020
Рукометаши Србије нису успели да се пласирају у другу фазу такмичења на првенству Европе, пошто су данас у Грацу, у другом колу прве фазе, изгубили од Црне Горе са 22:21 (11:10). Како су наши рукометаши на старту поражени и… »
Селектор Црне Горе: Нећемо се зауставити, можемо више
Вечерње новости 11.01.2020
Селектор рукометне репрезентације Црне Горе Зоран Рогановић рекао је да његова екипа може боље и да се неће зауставити после вечерашње победе против Србије на Европском првенству. Селектор рукометне репрезентације Црне Горе… »
Перуничић послао поруку селектору Црне Горе: "Честитам Рогановићу, а ако мене боли глава..."
Спортал блиц 11.01.2020
Селектор репрезентације Србије Ненад Перуничић говорио је о испадању са Европског првенства. Србија је поразом од Црне Горе, после неуспеха против Белорусије, завршила такмичење, а селектор "орлова" је честитао противнику. -… »
Перуничић утучен после пораза од Црне Горе: Ако мене боли глава, онда сигурно боли и моје играче
Вечерње новости 11.01.2020
Селектор рукометне репрезентације Србије Ненад Перуничић рекао је да га боли пораз од Црне Горе у вечерашњој утакмици на Европском првенству. Селектор рукометне репрезентације Србије Ненад Перуничић рекао је да га боли пораз од… »
Вести дана »
Народна банка Србије одржава стабилност девизног тржишта упркос флуктуацијама курса динара
Наслови.аи пре 25 минутајош 32 повезане
Портпарол Европске комисије: Нема унапред одређених рокова за приступање Србије ЕУ, процес је заснован на заслугама
Недељник пре 40 минутајош 20 повезаних
Милојевић пред Штурм: Атмосфера у тиму је добра, још не знамо хоће ли Арнаутовић играти
РТС пре 1 сатјош 56 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 3 сатајош 28 повезаних