Повезане вести

Црна гора се дигла на ноге! Хиљаде људи на литији у Бару коју предводи митрополит Амфилохије! (фото)

Црна гора се дигла на ноге! Хиљаде људи на литији у Бару коју предводи митрополит Амфилохије! (фото)

Србија данас 12.01.2020
Хиљаде људи присуствује литији у Бару, која је почела у 10:30 а коју са свештенством предводи митрополит Амфилохије. Пре литије, сужио је Свету архијерејску литургију у Храму Светог Јована Владимира у Бару. По благослову… »
Кучи стигли у Подгорицу: Хиљаде људи испред Храма у одбрани православља (видео)

Кучи стигли у Подгорицу: Хиљаде људи испред Храма у одбрани православља (видео)

Србија данас 12.01.2020
У Подгорици су се окупиле хиљаде вјерника који су одлучни у одбрани СПЦ. Они мирним шетњама израшавају противљење новоусвојеном закону о отимању имовине СПЦ У Подгорици су се окупиле хиљаде верника који су одлучни у одбрани… »
Кучи стижу у подгорицу на литију: Невероватне сцене из Црне Горе, наставља се борба за светиње (видео)

Кучи стижу у подгорицу на литију: Невероватне сцене из Црне Горе, наставља се борба за светиње (видео)

Србија данас 12.01.2020
Невероватне сцене у Црној Гори која се након Божића вратила литијама, које су знак пркоса закону који отима светиње СПЦ. Тако су снимљене колоне Куча који су кренули на литију у Подгорици. Раније данас је одржана литија у Бару… »
Хиљаде грађана предвођени Амфилохијем на протестној литији у Бару

Хиљаде грађана предвођени Амфилохијем на протестној литији у Бару

Телеграф 12.01.2020
Из Митрополије црногорско-приморске (МЦП) је раније најављено да ће након Божића окупљања бити организована два пута седмично - четвртком и недељом. Хиљаде Барана окупило се како би учествовало на данашњој протестној литији… »
Макните ми ту заставу: Свештеника непризнате ЦПЦ „напао“ симбол државе /видео/

Макните ми ту заставу: Свештеника непризнате ЦПЦ „напао“ симбол државе /видео/

Спутник 12.01.2020
Свештеницима непризнате ЦПЦ сада „прети“ и застава Црне Горе... Након "безобзирне" тенде, непризнатој ЦПЦ сада „прети“ и државна застава, преноси портал ИН4С. Изнервирани свештеник на кога се обрушила застава Црне Горе у једном… »
Мирашевог распопа напала црногорска застава: Урнебесни снимак се шири интернетом - "Макните ми то!" (видео)

Мирашевог распопа напала црногорска застава: Урнебесни снимак се шири интернетом - "Макните ми то!" (видео)

Србија данас 12.01.2020
Свештеницима непризнате ЦПЦ сада "прети" и застава Црне Горе... Након "безобзирне" тенде, која се срушила на главу шефу ове невладине организације, сада им "прети" и државна застава. Изнервирани свештеник на кога се обрушила… »

Вести дана »