Повезане вести
Вучић: Уверен сам да Михајловић нема везе са случајем Јевтић
Дневник 12.01.2020
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је лично уверен да министарка Зорана Михајловић нема везе са случајем због којег је ухапшен директор Инфраструктура железница Мирољуб Јевтић. "Нисам чуо да је… »
Вучић: Убеђен сам да Зорана нема никакве везе са афером у Железницама
Н1 Инфо 12.01.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је убеђен да министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић "нема никакве везе" са афером у којој је директор Инфраструктура Железница Србије… »
Вучић: Убеђен сам да Зорана Михајловић нема везе са ухапшеним директором железница
Нови магазин 12.01.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је убеђен да министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић "нема никакве везе" са афером у којој је директор Инфраструктура Железница Србије… »
Михајловић: Немам везе са оптужбама због којих је ухапшен директор ‘Инфраструктура железнице Србије’
Слободна Европа 12.01.2020
Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је да нема никакве везе са оптужбама због којих је ухапшен в. д. генералног директора "Инфраструктуре железнице Србије"… »
Михајловић: Немам никакве везе са оптужбама, доступна сам у сваком тренутку за надлежне
Нови магазин 12.01.2020
Потпредседница Владе Србије и министарка градјевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да нема никакве везе са оптужбама због којих је ухапшен директор "Инфраструктуре железнице Србије", да… »
Михајловић: Немам везе са оптужбама због којих је ухапшен Јевтић
Н1 Инфо 12.01.2020
"Ни на који начин нисам учествовала и немам никакве везе са оптужбама због којих је ухапшен в. д. генералног директора "Инфраструктуре железнице Србије" Мирољуб Јевтић", изјавила је потпредседница Владе и министарка… »
Вести дана »
Балкану и Европи прети мањак снега и кишовито време: Ево шта каже детаљна прогноза за зиму 2025.
Мондо пре 18 минутајош 14 повезаних
Власник Курира постао трећи највећи акционар БАС-а: Удео увећао куповином акција на берзи
Н1 Инфо пре 48 минутајош 2 повезане
Пентагон потврђује: Хегсет наредио напад на пловило у Латинској Америци
Политика пре 1 сатјош 6 повезаних