Povezane vesti
„Ko da mi otme iz moje duše Kosovo“ — kako su Nole i srpski teniseri proslavili pobedu /video/
Sputnik 12.01.2020
Srpski reprezentativci nastavili su slavlje i u svlačionici nakon pobede nad španskom reprezentacijom. Nakon što su veliki uspeh u Australiji proslavili pesmom „Ja te volim, ja te volim, ja te volim Srbijo“ na samom terenu, slavlje se nastavilo i… »
Ko da mi otme iz moje duše Kosovo? Nole pokrenuo pesmu, Vajda se selfirao uz tri prsta!
Telegraf 12.01.2020
Vrhunska atmosfera u svlačionici. Teniska reprezentacija Srbije burno je proslavila osvajanje ATP kupa u Australiji. Novak Đoković je snimio delić atmosfere u svlačionice, u kojoj je zagrmeo i "Vidovdan", a zatim i "Luda po tebe", uz začikavanje… »
Nole i Viktor uz šampanjac poveli "Marš na Drinu": ATP objavio jak snimak iz svlačionice Srbije!
Telegraf 12.01.2020
Sjajna atmosfera! Svetska teniska asocijacija je objavila delić atmosfere iz svlačionice Srbije! Novak Đoković, Viktor Troicki i ekipa su uspeli da oraspolože Dušana Lajovića posle poraza u finalu od Španaca, režiran je veliki preokret i naš tim… »
Vesti dana »
Opozicija blokirala zgradu Skupštine Novog Sada Na sednici se glasalo o poverenju gradonačelnika Đurića: Sat kasnije - svi otišli kući!
Kurir pre 29 minutajoš 70 povezanih
Saslušano četvoro zaposlenih u Ministarstvu građevinarstva zbog nesreće u Novom Sadu
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 23 povezane
Pao deo plafona na Železničkoj stanici u Ćupriji, nije bilo povređenih
Euronews pre 2 satajoš 16 povezanih