Povezane vesti
"E, to je duša Beograda": Zakačio branik, pa ostavio poruku koja će vas oduševiti (foto)
Blic 12.01.2020
Da i dalje ima poštenih ljudi, svedoči i gest kojim je jedan sugrađanin oduševio mnoge. Naime, on je slučajno zakačio branik drugog automobila i umesto da pobegne glavom bez obzira, on je ostavio poruku sa svojim podacima. "Zdravo! Malopre sam vam… »
Jasna je izašla ispred zgrade, a na izgrebanom automobilu ju je sačekala poruka koju će dugo pamtiti
Telegraf 12.01.2020
- Ja sam se oduševila ovim gestom, jer ovo je pokazatelj da još ima dobrih ljudi i da ima nade - rekla je Jasna za "Telegraf" Jasna iz Beograda je izašla ispred zgrade, a kada je došla do svog parkiranog automobila zatekla je prizor koji će dugo… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana