Повезане вести

Надал вређао Србе: Дођу на трибине са мало више супстанци у телу...

Надал вређао Србе: Дођу на трибине са мало више супстанци у телу...

Мондо 13.01.2020
Шпанац је на конференцији за медије пред шпанским медијима био још оштрији у коментарима на рачун српских навијача на АТП купу. Шпанац је на конференцији за медије пред шпанским медијима био још оштрији у коментарима на рачун… »
Надал о српским навијачима: Дођу са више супстанци у телу...

Надал о српским навијачима: Дођу са више супстанци у телу...

Спортски журнал 13.01.2020
- Волим ја подршку коју пружају својој земљи, али постоје тренуци када треба да поштујете и друге играче - рекао је Надал. Најбољи тенисер света Шпанац Рафаел Надал после пораза од Србије у финалу АТП купа увредио је српске… »
Пијани и дрогирани: Срби?! Свет је шокиран, општа неверица због тога шта је Надал рекао Шпанцима после пораза од Новака…

Пијани и дрогирани: Срби?! Свет је шокиран, општа неверица због тога шта је Надал рекао Шпанцима после пораза од Новака…

Спортал блиц 13.01.2020
Након што је Новак Ђоковић у финалу АТП купа победио Рафаела Надала у два сета и тиме изборио "мајсторицу" у мечу Србија - Шпанија, коју је Ноле са Виктором Троицким у дублу решио у корист "орлова" за коначних 2:1 и титулу… »
Срђан Ђоковић: Новак је националиста, увек уз Косово!

Срђан Ђоковић: Новак је националиста, увек уз Косово!

Спортски журнал 13.01.2020
Он је овим речима гостујући на ТВ прва прокоментарисао чињеницу да је Новак заједно са колегама из репрезентације освајање АТП купа у Сиднеју славио уз „Марш на Дрину“ и „Видовдан“. Срђан Ђоковић, отац најбољег српског… »
Срђан Ђоковић: Новак је националиста, као и ја! Увек ћемо бити уз наш народ и Косово (видео)

Срђан Ђоковић: Новак је националиста, као и ја! Увек ћемо бити уз наш народ и Косово (видео)

Хот спорт 13.01.2020
Тенисери Србије су титулу на АТП Купу прославили заједнички у свлачионици, певао се Видовдан и Марш на Дрину, а појединим политичарима са Косова то је засметало. Срђан Ђоковић је на гостовању на ТВ Прва говорио о томе. – Одакле… »
Шта ће сада рећи Приштина? Срђан Ђоковић: Новак је националиста, Косово је наша света земља на коју сте ви ушли (видео)…

Шта ће сада рећи Приштина? Срђан Ђоковић: Новак је националиста, Косово је наша света земља на коју сте ви ушли (видео)…

Вечерње новости 13.01.2020
Ми волимо свој народ и своју земљу, али не мрзимо туђе народе и туђу земљу. Ви сте ушли у нашу земљу и, да знате, то је наша света земља, као што је за Јевреје Јерусалим. Србија је освојила премијерно издање АТП купа. Новак… »
Срђан Ђоковић: Новак је националиста, као и ја! Косово ће увек бити српско!

Срђан Ђоковић: Новак је националиста, као и ја! Косово ће увек бити српско!

Мондо 13.01.2020
"Немојте да мислите да ће се то променит за десет, двадесет, сто или хиљаду година. Увек ће Косово бити срце Србије и тако ће бити за навек", казао је Срђан Ђоковић гостујући на ТВ Прва. "Немојте да мислите да ће се то променит… »
"Али, надал није могао лепо да: Спава!" Овако је ЦНН известио о АТП титули коју су Новак Ђоковић и Србија освојили у Сиднеју

"Али, надал није могао лепо да: Спава!" Овако је ЦНН известио о АТП титули коју су Новак Ђоковић и Србија освојили у Сиднеју

Спортал блиц 13.01.2020
Новак Ђоковић је са две победе у финалу АТП купа, најпре над Рафаелом Надалом, а онда и заједно са Виктором Троицким у дублу, донео Србији тријумф над Шпанијом (2:1) и титулу, о чему је амерички ЦНН известио на посебан начин… »

Вести дана »