Повезане вести
Гоца у сузама испричала страшну животну причу: Са 15 сам лутала по Београду, тукао ме је сваки дан
Телеграф 13.01.2020
- Чоколаду смо куповали једном месечно, оно мало животињско царство - рекла је Гоца кроз сузе. Гордана Гоца Лазаревић (65) проговорила је детињству и тешким данима када је, како признаје, чоколаду јела једном месечно. Мајка јој… »
"Тукао ме сваки дан..." Потресна исповест Гоце Лазаревић изазива неизмерну тугу, све је почело кад јој је мама погинула
Блиц 13.01.2020
Певачица Гордана Лазаревић (65) проговорила је детињству и тешким данима након што јој је мама погинула у саобраћајној несрећи. - Док нисам почела да живим самостално, намучила сам се много. Све је било сурово. Мама и тата су… »
“Био је љубоморан и тукао ме сваки дан”,Гоца Лазаревић изнела своју тужну судбину! Нико неће остати имун на ово
Свет & Скандал 13.01.2020
Гордана Гоца Лазаревић први пут у каријери отворила је душу и испричала болне детаље из младости који је прате и данас када је остварена жена и када може себи све да приушти. Она се кроз сузе присетила времена када је као… »
"Тукао ме је сваки дан, побегла сам на улицу" - потресна исповест певачице!
Мондо 13.01.2020
Гордана Гоца Лазаревић је први пут у каријери отворила душу о свом тешком одрастању! Гордана Гоца Лазаревић је први пут у каријери отворила душу о свом тешком одрастању! Певачица је открила да је имала тешко детињство и да је… »
Вести дана »
Никола Јокић одиграо меч какав није виђен 58 година: А онда му је његов Денвер зарио нож у леђа
Мондо пре 29 минутајош 16 повезаних
Русија тврди да је заузела кључни град Покровск на истоку Украјине
Бета пре 34 минутајош 6 повезаних
Вучић заказао велики састанак због НИС-а; још се чека одлука Вашингтона о лиценци
РТС пре 1 сатјош 6 повезаних
Хаос на граничним прелазима Батровци пуни, камиони стоје чак 7 сати
Дневник пре 4 минутајош 6 повезаних
'Обнова Генералштаба је ствар самопоштовања', архитекта Ковачевић за ББЦ
Радио 021 пре 14 минутајош 4 повезане