Povezane vesti
Goca u suzama ispričala strašnu životnu priču: Sa 15 sam lutala po Beogradu, tukao me je svaki dan
Telegraf 13.01.2020
- Čokoladu smo kupovali jednom mesečno, ono malo životinjsko carstvo - rekla je Goca kroz suze. Gordana Goca Lazarević (65) progovorila je detinjstvu i teškim danima kada je, kako priznaje, čokoladu jela jednom mesečno. Majka joj je stradala u… »
"Tukao me svaki dan..." Potresna ispovest Goce Lazarević izaziva neizmernu tugu, sve je počelo kad joj je mama poginula
Blic 13.01.2020
Pevačica Gordana Lazarević (65) progovorila je detinjstvu i teškim danima nakon što joj je mama poginula u saobraćajnoj nesreći. - Dok nisam počela da živim samostalno, namučila sam se mnogo. Sve je bilo surovo. Mama i tata su trbuhom za kruhom… »
“Bio je ljubomoran i tukao me svaki dan”,Goca Lazarević iznela svoju tužnu sudbinu! Niko neće ostati imun na ovo
Svet & Skandal 13.01.2020
Gordana Goca Lazarević prvi put u karijeri otvorila je dušu i ispričala bolne detalje iz mladosti koji je prate i danas kada je ostvarena žena i kada može sebi sve da priušti. Ona se kroz suze prisetila vremena kada je kao devojčica živela u… »
"Tukao me je svaki dan, pobegla sam na ulicu" - potresna ispovest pevačice!
Mondo 13.01.2020
Gordana Goca Lazarević je prvi put u karijeri otvorila dušu o svom teškom odrastanju! Gordana Goca Lazarević je prvi put u karijeri otvorila dušu o svom teškom odrastanju! Pevačica je otkrila da je imala teško detinjstvo i da je bolni detalji iz… »
Vesti dana »
Teorije zavere o nesreći u Vašingtonu! Neko bitan je bio u tom avionu: "Ovo nije slučajno, pogledajte snimak, nešto smrdi"! (video, foto)
Kurir pre 3 satajoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Nije vic da Tramp hoće da kupi Grenland – kaže njegov državni sekretar
Danas pre 3 satajoš 1 povezana