Повезане вести

Гоца у сузама испричала страшну животну причу: Са 15 сам лутала по Београду, тукао ме је сваки дан

Гоца у сузама испричала страшну животну причу: Са 15 сам лутала по Београду, тукао ме је сваки дан

Телеграф 13.01.2020
- Чоколаду смо куповали једном месечно, оно мало животињско царство - рекла је Гоца кроз сузе. Гордана Гоца Лазаревић (65) проговорила је детињству и тешким данима када је, како признаје, чоколаду јела једном месечно. Мајка јој… »
"Тукао ме сваки дан..." Потресна исповест Гоце Лазаревић изазива неизмерну тугу, све је почело кад јој је мама погинула

"Тукао ме сваки дан..." Потресна исповест Гоце Лазаревић изазива неизмерну тугу, све је почело кад јој је мама погинула

Блиц 13.01.2020
Певачица Гордана Лазаревић (65) проговорила је детињству и тешким данима након што јој је мама погинула у саобраћајној несрећи. - Док нисам почела да живим самостално, намучила сам се много. Све је било сурово. Мама и тата су… »
“Био је љубоморан и тукао ме сваки дан”,Гоца Лазаревић изнела своју тужну судбину! Нико неће остати имун на ово

“Био је љубоморан и тукао ме сваки дан”,Гоца Лазаревић изнела своју тужну судбину! Нико неће остати имун на ово

Свет & Скандал 13.01.2020
Гордана Гоца Лазаревић први пут у каријери отворила је душу и испричала болне детаље из младости који је прате и данас када је остварена жена и када може себи све да приушти. Она се кроз сузе присетила времена када је као… »
"Тукао ме је сваки дан, побегла сам на улицу" - потресна исповест певачице!

"Тукао ме је сваки дан, побегла сам на улицу" - потресна исповест певачице!

Мондо 13.01.2020
Гордана Гоца Лазаревић је први пут у каријери отворила душу о свом тешком одрастању! Гордана Гоца Лазаревић је први пут у каријери отворила душу о свом тешком одрастању! Певачица је открила да је имала тешко детињство и да је… »

Вести дана »