Повезане вести

Прве изјаве Милета Китића након што је нападнут и оборен са бине на наступу!

Прве изјаве Милета Китића након што је нападнут и оборен са бине на наступу!

Телеграф 13.01.2020
- Одмах је скочило обезбеђење и склонило га са мене, истог тренутка су га извели - рекао је Миле. Миле Китић (68) је у петак у швајцарском граду Базелу доживео непријатност када је на њега током наступа у једном клубу насрнуо… »
Брука једна! Пијани човек ми пришао и повукао за руку: Китић искрено о скандалу у Базелу, а Ђанијев коментар је хит!

Брука једна! Пијани човек ми пришао и повукао за руку: Китић искрено о скандалу у Базелу, а Ђанијев коментар је хит!

Курир 13.01.2020
Миле Китић објаснио је шта се тачно десило на једном од његових наступа када му је пијани мушкарац пришао да тражи песму. Сви су говорили да је Миле претучен, али он тврди да до тога није дошло. "Нисам претучен, дошао је човек… »
"Повукао ме, поцепао ми је кошуљу, а онда је кукао": Миле Китић за "Блиц" испричао шок детаље напада на наступу

"Повукао ме, поцепао ми је кошуљу, а онда је кукао": Миле Китић за "Блиц" испричао шок детаље напада на наступу

Блиц 13.01.2020
Миле Китић претучен је у петак на наступу у Базелу, а за "Блиц" је испричао све детаље инцидента. Певача је претукао гост у клубу, који није могао да сачека да Миле заврши започету песму, како би отпевао следећу, по његовој… »
Миле Китић о нападу на наступу: Ово нисам доживео ни за време рата!

Миле Китић о нападу на наступу: Ово нисам доживео ни за време рата!

Мондо 13.01.2020
Миле Китић недавно је нападнут приликом наступа у једном клубу, сада се огласио и објаснио шта се догодило! Миле Китић недавно је нападнут приликом наступа у једном клубу, сада се огласио и објаснио шта се догодило! Певач је… »
Прва изјава претученог милета! Тражио ми је песму, а ја сам му рекао: Сачекај, бураз! Тада је настао хаос! Марта у шоку

Прва изјава претученог милета! Тражио ми је песму, а ја сам му рекао: Сачекај, бураз! Тада је настао хаос! Марта у шоку

Курир 13.01.2020
Миле Китић доживео је велику непријатност прошлог петка на наступу у Базелу, када је на њега насрнуо гост кафане у којој је наступио популарни фолкер. Јавности непознати мушкарац пришао је певачу, повукао га, срушио са бине и… »

Вести дана »