Povezane vesti
Fajon zabrinuta idejom o spuštanju cenzusa
Dnevnik 13.01.2020
STRAZBUR: Predsedavajuća Delegacijom Evropskog parlamenta za Srbiju Tanja Fajon kaže da je iznenađena i zabrinuta idejom o samanjenju izbornog cenzusa. ”Radikalne promene izbornih pravila tako blizu izbora su veoma opasna taktika”, uverana je Fajon.Ona… »
"Zabrinuta sam": Fajon za "Blic" o smanjenju cenzusa: Radikalne promene pravila blizu izbora veoma su opasne taktike
Blic 13.01.2020
Iznenađena sam i zabrinuta idejom o snižavanju izbornog praga sa pet na tri odsto, kaže za "Blic" predsednica Odbora za stabilizaciju i pridruživanje Srbije i EU Tanja Fajon. - Iznenađena sam i zabrinuta idejom o snižavanju izbornog praga sa 5 na 3… »
"Nikada se o tome nije razgovaralo": Izvestilac EP za Srbiju: Promena cenzusa jeste u skladu sa zakonom, ali otvara druga…
Blic 13.01.2020
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju i član delegacije u međupartijskom dijalogu Vladimir Bilčik smatra da nema zakonskih prepreka za snižavanje izbornog cenzusa u Srbiji, ali ukazuje da se o tom pitanju nije razgovoralo u međupartijskom dijalogu… »
Vesti dana »

Pakao za Srbiju! Savet Evropske unije odlučio: Usvojena zabrana tranzita ruskog gasa kroz EU u treće zemlje: Evo kad odluka stupa na snagu
Kurir pre 29 minutajoš 35 povezanih

Majka osumnjičena za ubistvo bebe u Novom Sadu Novorođenče bačeno na tlo, preti joj doživotna robija
Alo pre 2 satajoš 39 povezanih

Zelenski odbio putinov predlog! Rusiji su sada odrešene ruke, sledi pravi pakao!
Alo pre 44 minutajoš 37 povezanih

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 4 satijoš 62 povezane