Повезане вести

Фајон забринута идејом о спуштању цензуса

Фајон забринута идејом о спуштању цензуса

Дневник 13.01.2020
СТРАЗБУР: Председавајућа Делегацијом Европског парламента за Србију Тања Фајон каже да је изненађена и забринута идејом о самањењу изборног цензуса. ”Радикалне промене изборних правила тако близу избора су веома опасна… »
"Забринута сам": Фајон за "Блиц" о смањењу цензуса: Радикалне промене правила близу избора веома су опасне тактике

"Забринута сам": Фајон за "Блиц" о смањењу цензуса: Радикалне промене правила близу избора веома су опасне тактике

Блиц 13.01.2020
Изненађена сам и забринута идејом о снижавању изборног прага са пет на три одсто, каже за "Блиц" председница Одбора за стабилизацију и придруживање Србије и ЕУ Тања Фајон. - Изненађена сам и забринута идејом о снижавању… »
"Никада се о томе није разговарало": Известилац ЕП за Србију: Промена цензуса јесте у складу са законом, али отвара друга…

"Никада се о томе није разговарало": Известилац ЕП за Србију: Промена цензуса јесте у складу са законом, али отвара друга…

Блиц 13.01.2020
Известилац Европског парламента за Србију и члан делегације у међупартијском дијалогу Владимир Билчик сматра да нема законских препрека за сниžжавање изборног цензуса у Србији, али указује да се о том питању није разговорало у… »

Вести дана »