Повезане вести

Додик: Република Српска има све одлике државе

Додик: Република Српска има све одлике државе

Политика 13.01.2020
Високи представник додворава се Бошњацима тако што критикује Републику Српску и прети да ће он нешто у Савету безбедности неког да обавести. Нека изволи, није први пут”, каже Милорад Додик. БАЊАЛУКА - Српски члан Председништва… »
Додик: Срби у Српској загледани у Србију — РС остаје војно неутрална

Додик: Срби у Српској загледани у Србију — РС остаје војно неутрална

Спутник 13.01.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик поручио је да је Република Српска формирана 9. јануара 1992. године са намером да буде независна држава. Српска остаје војно неутрална, поновио је он. „Ми смо политички циљ тог времена… »
Додик: Српска формирана са намером да буде независна држава

РТВ 13.01.2020
БАЊАЛУКА - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик поручио је данас да је Република Српска формирана 9. јануара 1992. године са намером да буде независна држава. "Ми смо политички циљ тог времена редуковали Дејтонским… »
Додик: Српска формирана са намером да буде независна држава (фото)

Додик: Српска формирана са намером да буде независна држава (фото)

Блиц 13.01.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да је Република Српска формирана 9. јануара 1992. године са намером да буде независна држава. – Ми смо политички циљ тог времена редуковали Дејтонским споразумом и прихватли… »

РТС 13.01.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да је Република Српска формирана 9. јануара 1992. године са намером да буде независна држава. "Ми смо политички циљ тог времена редуковали Дејтонским споразумом и прихватли да… »

Вести дана »