Povezane vesti

Upucao bivšu ženu zbog kuće! Jezivo svedočenje ubice: Nisam hteo nikome da dam svoj dom, hteo sam da uživam u njemu sam

Upucao bivšu ženu zbog kuće! Jezivo svedočenje ubice: Nisam hteo nikome da dam svoj dom, hteo sam da uživam u njemu sam

Kurir 14.01.2020
Branko Manić (50) iz Karavukova kod Odžaka, koji je prekjuče sa sedam hitaca izrešetao bivšu ženu Violetu Mladenović (51), priznao je zločin u Višem javnom tužilaštvu u Somboru, nakon čega mu je određen jednomesečni pritvor. Kako saznajemo, Manić je na… »
Horor! Muž sa 7 metaka izrešetao bivšu ženu: Nije mi žao što sam je ubio, to mi je bila jedina želja!

Horor! Muž sa 7 metaka izrešetao bivšu ženu: Nije mi žao što sam je ubio, to mi je bila jedina želja!

Kurir 14.01.2020
Užas: Branko Manić (50) usmrtio Violetu Mladenović (51), pa pozvao policiju i hladnokrvno priznao zločin. Branko Manić (50) ubio je juče bivšu suprugu Violetu Mladenović (51) u dvorištu njene roditeljske kuće u Karavukovu kod Odžaka, nakon čega je pozvao… »
Sačekao bivšu ženu u zasedi, pa ispalio sedam metaka u nju, zbog svađe čija je kuća: Novi detalji zločina u Karavukovu

Sačekao bivšu ženu u zasedi, pa ispalio sedam metaka u nju, zbog svađe čija je kuća: Novi detalji zločina u Karavukovu

Večernje novosti 13.01.2020
Razveli se pre pola godine, ali su vodili spor oko zajedničke imovine. NA pragu roditeljske kuće u Karavukovu kod Odžaka, u Ulici Svetozara Miletića 15, u ponedeljak ujutro oko šest sati, hicima iz pištolja ubijena je Violeta Mladenović (51) iz tog… »

Vesti dana »

Amerika ublažila naftne sankcije Rusiji

Amerika ublažila naftne sankcije Rusiji

BBC News pre 50 minutajoš 21 povezana
Projektili pogodili grad

Projektili pogodili grad

Vesti online pre 19 minutajoš 21 povezana
Za vikend u Novom Sadu do 20 stepeni

Za vikend u Novom Sadu do 20 stepeni

Radio 021 pre 1 satjoš 20 povezanih