Повезане вести
Упуцао бившу жену због куће! Језиво сведочење убице: Нисам хтео никоме да дам свој дом, хтео сам да уживам у њему сам
Курир 14.01.2020
Бранко Манић (50) из Каравукова код Оџака, који је прекјуче са седам хитаца изрешетао бившу жену Виолету Младеновић (51), признао је злочин у Вишем јавном тужилаштву у Сомбору, након чега му је одређен једномесечни притвор. Како… »
Хорор! Муж са 7 метака изрешетао бившу жену: Није ми жао што сам је убио, то ми је била једина жеља!
Курир 14.01.2020
Ужас: Бранко Манић (50) усмртио Виолету Младеновић (51), па позвао полицију и хладнокрвно признао злочин. Бранко Манић (50) убио је јуче бившу супругу Виолету Младеновић (51) у дворишту њене родитељске куће у Каравукову код… »
Сачекао бившу жену у заседи, па испалио седам метака у њу, због свађе чија је кућа: Нови детаљи злочина у Каравукову
Вечерње новости 13.01.2020
Развели се пре пола године, али су водили спор око заједничке имовине. НА прагу родитељске куће у Каравукову код Оџака, у Улици Светозара Милетића 15, у понедељак ујутро око шест сати, хицима из пиштоља убијена је Виолета… »
Вести дана »

Једно "да" спасило шест живота: Кад мислите да нема наде, судбина вас демантује: Десанка и Гаврило коначно имају нову шансу (фото)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Фото) црна коса и плаве очи: Ово је нови дечко Уроша Станића који је пун лове: Љуби га пред свима
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Највећи рудник бакра постао гробница! Ужас после потреса, покренута хитна истрага
Ало пре 3 сатајош 3 повезане

„Злочини се не смеју заборавити“: ПСГ и ЗЛФ у месту у коме су убијени цивили из избегличке колоне током „Олује“
Данас пре 3 сатајош 1 повезана