Povezane vesti
Milan Antonijević: Ponovo bih otišao na gostovanje sa Vučićem
Beta 14.01.2020
Izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević naveo je, povodom gostovanja u emisiji "Hit tvit" sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i novinarkom Ljiljanom Smajlović, da njegov impuls u nedelju uveče nije bio da pokaže da je u… »
Antonijević: Ponovo bih gostovao sa Vučićem
Dnevnik 14.01.2020
BEOGRAD: Moj impuls u nedelju uveče nije bio da pokažem da sam u politici i da sam bilo čiji sparing-partner, već da postoji mogućnost da saslušate, da ostanete prisebni bez obzira na broj napada i da pošaljete poruku koji želite u forumu koji je… »
Antonijević: Ponovo bih otišao na gostovanje s Vučićem
N1 Info 14.01.2020
Gostovanje u emisiji zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem nije nešto što treba da izazove strah, rekao je za Danas izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević i dodao da bi ponovo otišao da gostuje s predsednikom, iako… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih

Kako je samu sebe upropastila: Tepić slagala da je kod skupštine zvučni top, a istina joj se obila o glavu - test pokazao da je marinikin top ustvari megafon!
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

„Javni servis ima obeveze prema građanima, kome služite“: Govor profesora ispred zgrade RTS-a
N1 Info pre 32 minutajoš 27 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Jug press pre 5 satijoš 12 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 56 minutajoš 45 povezanih