Povezane vesti
Milan Antonijević: Ponovo bih otišao na gostovanje sa Vučićem
Beta 14.01.2020
Izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević naveo je, povodom gostovanja u emisiji "Hit tvit" sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i novinarkom Ljiljanom Smajlović, da njegov impuls u nedelju uveče nije bio da pokaže da je u… »
Antonijević: Ponovo bih gostovao sa Vučićem
Dnevnik 14.01.2020
BEOGRAD: Moj impuls u nedelju uveče nije bio da pokažem da sam u politici i da sam bilo čiji sparing-partner, već da postoji mogućnost da saslušate, da ostanete prisebni bez obzira na broj napada i da pošaljete poruku koji želite u forumu koji je… »
Antonijević: Ponovo bih otišao na gostovanje s Vučićem
N1 Info 14.01.2020
Gostovanje u emisiji zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem nije nešto što treba da izazove strah, rekao je za Danas izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević i dodao da bi ponovo otišao da gostuje s predsednikom, iako… »
Vesti dana »
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Trajala 2 nedelje: Obuka kadeta na samohodnim artiljerijskim sistemima
Kurir pre 23 minutajoš 1 povezana