Povezane vesti

Zakon odrešio ruke komunalnoj miliciji

Zakon odrešio ruke komunalnoj miliciji

Politika 14.01.2020
Prema novom propisu, svi prekršioci moraju da postupe po nalogu, a sredstva prinude mogu se primeniti u slučaju pokušaja bekstva. Pripadnica komunalne milicije A. M, koju je u nedelju na Vidikovačkoj pijaci nokautirala ulična prodavačica S. D, nakon… »
Ispovest prodavačice koja je nokautirala milicajku: Morala sam da je udarim, hranim devet usta! (video)

Ispovest prodavačice koja je nokautirala milicajku: Morala sam da je udarim, hranim devet usta! (video)

Kurir 14.01.2020
Nisam želela problem, htela sam da se pomerim, ali, eto, desilo se. Milicajka me jurila, čupala, a sve to gledalo je moje bolesno dete. Lupila sam je, nisam mogla više da trpim, priča prodavačica sa pijace za Kurir odmah po izlasku iz pritvora. Od… »
Žena koja je nokautirala komunalnu milicajku puštena iz pritvora! Evo šta je poručila Srbiji kad je izašla iz zatvora

Žena koja je nokautirala komunalnu milicajku puštena iz pritvora! Evo šta je poručila Srbiji kad je izašla iz zatvora

Kurir 14.01.2020
Sadija D. (37), prodavačica koja je u nedelju na pijaci na Vidikovcu nokautirala komunalnu milicajku Alisu M, posle dva dana provedena u pritvoru, puštena je ovog popodneva na slobodu. Podsetimo, odmah nakon incidenta na Vidikovcu, kada je komunalna… »
Skandalozno! Sin prodavačice sa vidikovca podržao nasilje svoje mame: Svaka čast, udri po faci ko god te dira

Skandalozno! Sin prodavačice sa vidikovca podržao nasilje svoje mame: Svaka čast, udri po faci ko god te dira

Kurir 14.01.2020
Sin prodavačice Sadije D. koja je udarila pesnicom komunalnu milicajku na pijaci na Vidikovcu, javno je na Fejsbuku podržao ovaj čin nasilja svoje majke. On je na svoj FB profil postavio snimak tuče uz komentar: "Svaka čast mama, samo udri po faci ko… »
Sin prodavačice kojoj preti 8 godina robije tvrdi: Mama se nije pokajala zbog svega! 10 godina ide od pijace do pijace

Sin prodavačice kojoj preti 8 godina robije tvrdi: Mama se nije pokajala zbog svega! 10 godina ide od pijace do pijace

Kurir 14.01.2020
Sin prodavačice Sadije D. (37), koja je u nedelju nokautirala komunalnu milicajku A. M. na pijaci na Vidikovcu ispričao je detalje koji su prethodili napadu. Kako tvrdi Edison D., do okršaja na pijaci je došlo kada je komunalna milicajka njegovoj… »

Vesti dana »