Повезане вести
Студенти и активисти прекречили фашистичке графите у Новом Саду
Данас 14.01.2020
Студенти и активисти прекречили су данас фашистичке графите који су јуче исписани на фасади тог факултета, али и широм кампуса Новосадског универзитета.Акцију су организовали Самоорганизовани студенти Филозофског факултета (ССФФ)… »
ФОТО: Студенти и активисти прекречили графите мржње на Филозофском факултету
Радио 021 14.01.2020
Самоорганизовани студенти Филозофског факултета у Новом Саду и активисти Здружене акције "Кров над главом" прекречили су данас графите мржње који су пре два дана исцртани на згради Филозофског факултета и широм кампуса. Они су… »
Љотић уместо Ђинђића: Фашистички графити опет осванули у Новом Саду, овај пут на фасади факултета
Телеграф 14.01.2020
Студенти ће сутра прекречити увредљиве графите. На фасади Филозофског факултета и у кампусу у Новом Саду поново су исписани графити мржње јуче у вечерњим часовима. Поред пароле "Смрт комуни" и кукастих крстова који се већ неко… »
Вести дана »

„Изађи Мали“: Синдикати у култури за данас у Београду најавили протест због лошег материјалног стања запослених
Нова пре 6 сатијош 7 повезаних

Зашто нема пелета на стовариштима:"Да је држава интервенисала са робним резервама до овога не би дошло"
Н1 Инфо пре 4 сатијош 3 повезане

Студент Лука Стевановић после три месеца кућног притвора остаје истрајан у борби за испуњење студентских захтева: Гледам на слободу са мало присније стране него што сам гледао раније
Глас Шумадије пре 3 сатајош 4 повезане

Партизан са Вукотићем против ТСЦ-а, Благојевић: "Момци не желе реваншизам, али ја имам лични мотив"
Спортске.нет пре 14 минутајош 22 повезане