Povezane vesti

Slatke muke Partizana: Sadik je na ceni - cifra raste!

Slatke muke Partizana: Sadik je na ceni - cifra raste!

Mondo 14.01.2020
Za Umara Sadika stigla ponuda iz Katara vredna 10 miliona evra. Trener Savo Milošević kaže da "valjak" za sada odoleva, ali da granica, ipak, postoji... Za Umara Sadika stigla ponuda iz Katara vredna 10 miliona evra. Trener Savo Milošević kaže da… »
Savo Milošević: Odbio sam ponude od sedam, osam i deset miliona evra za Sadika

Savo Milošević: Odbio sam ponude od sedam, osam i deset miliona evra za Sadika

Mozzart sport 14.01.2020
Rekao sam već koju cenu tražimo za Umara, dodao Partizanov trener. Sve tutnji oko Umara Sadika poslednjih dana. Najbolji strelac Partizana odjednom je izleteo u prvi plan kako je krenuo zimski prelazni rok, jer se ponude za njega samo nižu. Mnogi su se… »
Istina je, Partizan odbio 10 miliona!

Istina je, Partizan odbio 10 miliona!

Sportske.net 14.01.2020
Kakav potez uprave kluba! Savo Milošević je potvrdio ono što se govorilo u krugovima oko Partizana, a to je da je klub odbio ponudu od 10 miliona evra za Umara Sadika. Nigerijski napadač se dokazao ove sezone, veliki je potencijal i može mnogo da… »
Za Sadika nude 10 miliona evra, Partizan traži 15

Za Sadika nude 10 miliona evra, Partizan traži 15

Dnevnik 14.01.2020
Na adresu Fudbalskog kluba Partizan stigla je ponuda od deset miliona evra za Umara Sadika od jednog kluba iz Katara čije se ime čuva u tajnosti, saznaje Telegraf. Međutim, klub iz Humske je odbio tu ponudu, uz napomenu da Sadik može da napusti… »

Vesti dana »