Povezane vesti
Sin Danila Lazovića: Majka mi je Crnogorka, otac Srbin! Ja sam Srbin koji igra za CG! Zeleni dresovi su politika
Kurir 14.01.2020
Sin pokojnog glumca Danila Lazovića, velikog Srbina, Vuk, koji je slavio sa zelenom zastavom pobedu rukometaša Crne Gore protiv Srbije, rekao je da je on Srbin koji igra za Crnu Goru i da nikoga nije provocirao. - Mi smo jedan narod. U mom srcu mi smo… »
Crnogorski rukometaš: Nisam izdajnik, rekli su mi "nikad nećeš za Srbiju"!
Mondo 14.01.2020
Pivot crnogorske rukometne reprezentacije Vuk Lazović, sin glumca Danila Lazovića, neočekivano se našao u centru pažnje posle trijumfa nad srpskom selekcijom na Evropskom prvenstvu. "U mom srcu Crna Gora i Srbija - jedan narod". Zaplakao se tokom… »
Vesti dana »
Srbija u vrhu Evrope po smrtnosti od raka, ali je stadion važniji od novog Instituta za onkologiju od koga imamo samo - lokaciju
Glas Zaječara pre 1 satjoš 1 povezana
Dmitrijev: EU željna da otvori Pandorinu kutiju i uništi pravo na privatnu svojinu
Sputnik pre 30 minutajoš 27 povezanih
Ko je Rob Rajner kog je rođeni sin izmasakrirao: Snimio najomiljenije filmove svih vremena, a doživeo jeziv kraj
Mondo pre 15 minutajoš 54 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 15. decembar: Danas jutro maglovito, tokom dana sunčano
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih