Povezane vesti
Juče sam šetao sa kravama, a danas sam trener Barselone
Politika 14.01.2020
BARSELONA - Novi trener Barselone Kike Setjen zvanično je danas predstavljen na Kamp Nou. Setjen na mestu prvog trenera katalonskog kluba zamenio Ernesta Valverdea, koji je sinoć dobio otkaz posle dve i po godine rada. „Želim da se zahvalim klubu na… »
Novi mesijev šef: Do juče sam čuvao krave, a danas sam trener Barselone!
Hot sport 14.01.2020
Barselona je za novog šefa stručnog štaba imenovala Kikea Setijena koji je ranije vodio Las Palmas i Betis. On se sa velikim uzbuđenjem obratio javnosti i zahvalan je što je dobio šansu da vodi jedan od najvećih klubova sveta. – Pre svega, hoću da… »
Barselona - Promovisan Kike Setijen! Da mu je ovo neko pričao...
Sportske.net 14.01.2020
Kako je sinoć najavljeno, Barselona danas predstavila novog trenera. Novi trener Barselone Kike Setijen rekao je danas da ni u najluđim snovima nije mogao da zamisli da će sa klupe predvoditi taj klub. "Ni u najluđim snovima nisam mogao da zamislim da ću… »
Vesti dana »

Devetorica uhapšena zbog navodnog napada na policiju, jedan zbog vređanja ispred DUNP
N1 Info pre 7 minutajoš 37 povezanih

Uživo kataklizma stigla do kalifornije! Zemljotres jačine 8,8 pogodio Rusiju, udaraju talasi cunamija od 15 metara, ruski grad potopljen, proglašeno vanredno stanje (video)
Blic pre 22 minutajoš 173 povezane

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 26 povezanih

Pirotski studenti u blokadi i zborovi građana sinoć podržali studente u Novom Pazaru. Negodovalo se ispred prostorija Srpske napredne stranke!
Plus online pre 2 satajoš 20 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 18 povezanih