Povezane vesti
Juče sam šetao sa kravama, a danas sam trener Barselone
Politika 14.01.2020
BARSELONA - Novi trener Barselone Kike Setjen zvanično je danas predstavljen na Kamp Nou. Setjen na mestu prvog trenera katalonskog kluba zamenio Ernesta Valverdea, koji je sinoć dobio otkaz posle dve i po godine rada. „Želim da se zahvalim klubu na… »
Novi mesijev šef: Do juče sam čuvao krave, a danas sam trener Barselone!
Hot sport 14.01.2020
Barselona je za novog šefa stručnog štaba imenovala Kikea Setijena koji je ranije vodio Las Palmas i Betis. On se sa velikim uzbuđenjem obratio javnosti i zahvalan je što je dobio šansu da vodi jedan od najvećih klubova sveta. – Pre svega, hoću da… »
Barselona - Promovisan Kike Setijen! Da mu je ovo neko pričao...
Sportske.net 14.01.2020
Kako je sinoć najavljeno, Barselona danas predstavila novog trenera. Novi trener Barselone Kike Setijen rekao je danas da ni u najluđim snovima nije mogao da zamisli da će sa klupe predvoditi taj klub. "Ni u najluđim snovima nisam mogao da zamislim da ću… »
Vesti dana »
Poznato ko je stradao u požaru kod Smedereva: Vatrogasci našli njegovo telo na izgoreloj poljani!
Kurir pre 24 minutajoš 32 povezane
Ambasadorka: U potresu u Indoneziji poginulo 68 ljudi, ne zna se ima li povređenih državljana Srbije
Beta pre 59 minutajoš 21 povezana
"Kad mi je otac umro, nisam suzu pustila" Vedrana Rudan imala je teško detinjstvo, o odnosu sa ocem ovako je govorila
Blic pre 54 minutajoš 81 povezana
Umrla Vedrana Rudan, hrvatska novinarka i književnica britkog pera
BBC News pre 4 minutajoš 18 povezanih