Povezane vesti
Žena koja je nokautirala komunalnu milicajku puštena iz pritvora: Kod kuće sam jer me narod podržao
Telegraf 14.01.2020
Sadiji D. preti kazna zatvora od 2 do 8 godina. Sadija D. (37), prodavačica koja je u nedelju na pijaci na Vidikovcu nokautirala komunalnu milicajku Alisu M, posle dva dana provedena u pritvoru, puštena je ovog popodneva na slobodu, piše Blic. - Kući… »
"Prodavačica mi je pretila otkazom" Progovorila komunalna inspektorka koja je bila pored nokautirane milicajke
Srbija danas 14.01.2020
Očevici i prodavci kažu da Sadija nikada ranije nije imala sličnih incidenata. Sadija Durmisi (37), koja je juče na pijaci "Vidikovac" nokautirala komunalnu milicajku Alisu M. i dalje se, kako saznaje "Blic", nalazi u pritvoru i tokom sutrašnjeg dana… »
"Milicionarka je radila po zakonu": Napad na službenicu izazvao polemike, ali nadležni kažu da se ponašala u skladu sa…
Večernje novosti 14.01.2020
Alisa M. na kućnom lečenju, a Sadija D. (37) na saslušanju u tužilaštvu. INCIDENT koji se dogodio na pijaci na Vidikovcu, u nedelju pre podne, kada je žena koja je prodavala robu van tezge nokautirala komunalnu milicionarku naočigled desetina… »
Vesti dana »

Napad na studente, uspon zlata i Trumpove carine- pet stvari za danas
Bloomberg Adria pre 30 minutajoš 3 povezane

"Van sebe sam, prokleti motor, sanduk na dva točka": Pevač Sloba Vasić se oprostio od kolege Peđe Bošnjaka koji je poginuo u udesu: "Poslednji pozdrav, školski"
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih

Nova runda pregovora u Rijadu - SAD, Ukrajina i Rusija korak bliže mirnom rešenju
RTS pre 5 minutajoš 3 povezane