Повезане вести
Након оптужби да је издао оца, у сузама се огласио син Данила Лазовића: Ја сам Србин који игра за Црну Гору!
Србија данас 14.01.2020
"Отац ми стоји истетовиран на рамену. Јако млад сам остао без њега. Цео живот се борим да његово име никада не обрукам." Син покојног глумца Данила Лазовића, великог Србина, Вук, који је славио са зеленом заставом победу… »
Исповест у сузама сина Данила Лазовића: Ја сам Србин који игра за Црну Гору, отац ми је болна тема
Телеграф 14.01.2020
- То је за мене болна тема... почео је одговор на питање о оцу, а затим заплакао. Поједини медији су направили невиђену хајку и "разапели" су сина нашег легендарног глумца Данила Лазовића, који игра за Црну Гору. Само зато што… »
Вести дана »

Напао војне полицајце на ВМА и разбио респиратор: Подигнута оптужница против Здравка због дивљања на токсикологији!
Курир пре 2 сатајош 51 повезана

Погледајте како је полиција студента Богдана, који штрајкује глађу 6 дана, у ланцима довела на сахрану оца ФОТО
Нова пре 1 сатјош 16 повезаних

Ово је последња објава Роберта Редфорда: "Млад сам изгубио мајку, суочавао се са неуспесима, падао испите..."
Курир пре 1 сатјош 47 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 3 сатајош 27 повезаних