Povezane vesti
Nakon optužbi da je izdao oca, u suzama se oglasio sin Danila Lazovića: Ja sam Srbin koji igra za Crnu Goru!
Srbija danas 14.01.2020
"Otac mi stoji istetoviran na ramenu. Jako mlad sam ostao bez njega. Ceo život se borim da njegovo ime nikada ne obrukam." Sin pokojnog glumca Danila Lazovića, velikog Srbina, Vuk, koji je slavio sa zelenom zastavom pobedu rukometaša Crne Gore protiv… »
Ispovest u suzama sina Danila Lazovića: Ja sam Srbin koji igra za Crnu Goru, otac mi je bolna tema
Telegraf 14.01.2020
- To je za mene bolna tema... počeo je odgovor na pitanje o ocu, a zatim zaplakao. Pojedini mediji su napravili neviđenu hajku i "razapeli" su sina našeg legendarnog glumca Danila Lazovića, koji igra za Crnu Goru. Samo zato što je neko "iznad" odlučio da… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 3 sata

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim" Ena u strahu od Peje, nije mogla više da ćuti, sve priznala pred kamerama: "Nije mi svejedno"
Alo pre 2 satajoš 2 povezane