Povezane vesti
Ispovest u suzama sina Danila Lazovića: Ja sam Srbin koji igra za Crnu Goru, otac mi je bolna tema
Telegraf 14.01.2020
- To je za mene bolna tema... počeo je odgovor na pitanje o ocu, a zatim zaplakao. Pojedini mediji su napravili neviđenu hajku i "razapeli" su sina našeg legendarnog glumca Danila Lazovića, koji igra za Crnu Goru. Samo zato što je neko "iznad"… »
Nakon optužbi da je izdao oca, u suzama se oglasio sin Danila Lazovića: Ja sam Srbin koji igra za Crnu Goru!
Srbija danas 14.01.2020
"Otac mi stoji istetoviran na ramenu. Jako mlad sam ostao bez njega. Ceo život se borim da njegovo ime nikada ne obrukam." Sin pokojnog glumca Danila Lazovića, velikog Srbina, Vuk, koji je slavio sa zelenom zastavom pobedu rukometaša Crne Gore protiv… »
Vesti dana »
I Nebojša Šurlan prevezen u Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Euronews pre 28 minutajoš 75 povezanih
U Srbiji uhapšeno osmoro članova „Balkanskog kartela“, krijumčarili kokain iz Južne Amerike u Evropu
Danas pre 1 satjoš 35 povezanih
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 5 satijoš 33 povezane
Bila je divno dete i dobra devojčica, ovo je užas šta smo saznali: Muk u ivanjičkom naselju Senjak u kom je majka ubila bebu, patronaža ih obilazila i bilo sve u redu (FOTO)
RINA pre 2 satajoš 28 povezanih
Srbija i Ekvatorijalna Gvineja razmenile četiri sporazuma o saradnji: Evo koje su oblasti obuhvaćene
Blic pre 34 minutajoš 22 povezane