Povezane vesti

U sredu glasanje o slanju optužnice protiv Trampa u Senat

Glas Amerike 14.01.2020
VAŠINGTON — Proces opoziva predsednika Donalda Trampa ulazi u novu fazu. Predstavnički dom u sredu glasa o tome da se rezolucija, koja sadrži formalnu optužnicu protiv predsednika Trampa - prosledi Senatu, čime se otvara put da počne suđenje… »

Mekonel: Početak suđenja za Trampov opoziv u Senatu verovatno 21. januara

N1 Info 14.01.2020
Suđenje za opoziv predsednika SAD Donalda Trampa u Senatu počeće verovatno u utorak 21. januara, rekao je šef republikanske većine u Senatu Mič Mekonel. Preliminarne faze kao što su polaganje zakletve senatora pred šefom Vrhovnog suda zaduženog… »

Predstavnički dom SAD u sredu o prosleđivanju optužnice za opoziv Trampa u Senat

Novi magazin 14.01.2020
Predstavnički dom američkog Kongresa sutra će glasati o prosleđivanju optužnice protiv predsednika Donalda Trampa u Senat čime se otvara put suđenju za njegov opoziv, rekla je predsednica tog doma, demokrata Nensi Pelosi. "Predstavnički dom će… »

Demokrate u srijedu glasaju o slanju optužbi za opoziv Senatu

Slobodna Evropa 14.01.2020
Predstavnički dom američkog Kongresa glasat će u srijedu o prosljeđivanju optužnice protiv američkog predsjednika Donalda Trumpa u Senat čime se otvara mogućnost za početak suđenja krajem ove sedmice. Predsjedavajuća Zastupničkog doma Nancy… »

SAD: Predstavnički dom sutra o slanju tačaka optužnice Senatu

B92 14.01.2020
Predstavnički dom americkog Kongresa glasaće sutra o slanju Senatu tačaka optužice za opoziv predsednika Donalda Trampa Senatu. Ovo je za AP reklo nekoliko demokratskih poslanika. Predsedavajuća Predstavničkog doma Nensi Pelosi sazvala je danas… »

Mesec dana nakon opoziva: Predstavnički dom sutra o slanju tačaka optužnice Senatu

Blic 14.01.2020
Predstavnički dom američkog Kongresa glasaće sutra o slanju tačaka optužice za opoziv predsednika Donalda Trampa Senatu, reklo je za AP nekoliko demokratskih poslanika. Predsedavajuća Predstavničkog doma Nensi Pelosi sazvala je danas sastanak na… »

Predstavnički dom sutra o slanju optužnice protiv Trampa

Dnevnik 14.01.2020
VAŠINGTON: Predstavnički dom američkog Kongresa glasaće sutra o slanju Senatu tačaka optužice za opoziv predsednika Donalda Trampa Senatu, reklo je za AP nekoliko demokratskih poslanika. Predsedavajuća Predstavničkog doma Nensi Pelosi sazvala je… »

Vesti dana »