Povezane vesti

Vučić iz Bečeja o filipu koraću: On truje našu decu po Srbiji! A onda odgovorio i na pitanje o Sergeju Trifunoviću

Vučić iz Bečeja o filipu koraću: On truje našu decu po Srbiji! A onda odgovorio i na pitanje o Sergeju Trifunoviću

Kurir 15.01.2020
BEOGRAD - Ako je VMA potvrdio, onda nemam nikakve sumnje u to ali ne znam koga bi to naročito iznenadilo ili šta je tu novost ili šta je tu čudno i uopšte ne želim o tome da govorim - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas u Bečeju… »
"Ja sam poznata ličnost; Kako mogu da pobegnem" Segej Trifunović posle udesa: Nisam ponegao od policije, a oni su bili…

"Ja sam poznata ličnost; Kako mogu da pobegnem" Segej Trifunović posle udesa: Nisam ponegao od policije, a oni su bili…

Press 15.01.2020
Glumac i lider PSG Sergej Trifunović pohvalio je rad policije, koju je "posetio" prošle noći, nakon lakšeg udesa koji je preksinoć izazvao u prestonici, i nakon koga se udaljio sa lica mesta. Foto:blic Kako je objasnio, zbog proklizavanja zakačio je… »
Trifunović: Kako da pobegnem - ja sam poznat

Trifunović: Kako da pobegnem - ja sam poznat

Dnevnik 15.01.2020
BEOGRAD: Glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je da je vest da je pobegao od policije posle saobraćajne nesreće neverovatna jer je on poznata ličnost, te se upitao kako može da pobegne. On je za list "Danas"… »
Sergej Trifunović: Ja sam poznata ličnost, kako mogu da pobegnem

Sergej Trifunović: Ja sam poznata ličnost, kako mogu da pobegnem

N1 Info 15.01.2020
Glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je da nije pobegao od policije nakon saobraćajne nezgode na Novom Beogradu. "Vest da sam pobegao je neverovatna iz još jednog razloga. Ja sam poznata ličnost. Kako mogu da… »
Trifunović: Nisam pobegao od policije

Trifunović: Nisam pobegao od policije

Danas 15.01.2020
Lider Pokreta slobodnih građana izazvao manji saobraćajni udes u Beogradu Glumac i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izazvao je preksinoć manji saobraćajni udes, a tabloidi su izveštaj imali već desetak minuta nakon nezgode, čak i… »
Otkriveno zašto je Sergej bežao posle udesa: Trifunoviću nađen kokain u krvi!

Srbija danas 15.01.2020
Kurir navodi da je Sergej odbijao da preda urin na analizu, pa je upućen u jednu beogradsku kliniku da izvadi krv. Sergeju Trifunoviću, lideru Pokreta slobodnih građana (PSG), pronađen je kokain u krvi posle sudara koji je u ponedeljak uveče izazvao… »

Kurir 15.01.2020
Dokazi: Nekoliko sati pošto je automobilom „reno megan“ udario u autobus GSP, u krvi lidera PSG pronađeni tragovi narkotika. Sergeju Trifunoviću, lideru Pokreta slobodnih građana (PSG), pronađen je kokain u krvi posle sudara koji je u ponedeljak… »

Vesti dana »