Povezane vesti

Pevačica preti: Neću se smiriti dok Sašu Popovića ne oteram u zatvor!

Pevačica preti: Neću se smiriti dok Sašu Popovića ne oteram u zatvor!

Mondo 15.01.2020
Pevačica, koja se sudi sa Popovićem, oštro o postupku koji je trenutno u toku! Pevačica, koja se sudi sa Popovićem, oštro o postupku koji je trenutno u toku! Elma Sinanović podnela je prošle godine krivičnu prijavu protiv Saše Popovića za delo… »
Elma Sinanović posle krivične tužbe protiv Saše Popovića: Neću se smiriti dok ne isteram pravdu!

Elma Sinanović posle krivične tužbe protiv Saše Popovića: Neću se smiriti dok ne isteram pravdu!

Telegraf 15.01.2020
- Srećna sam što je tužilaštvo donelo ovakvu odluku. Još jedan dokaz da živimo u pravnoj državi, gde niko nije zaštićen - kaže Elma. Elma Sinanović (45) podnela je krivičnu prijavu protiv Saše Popovića (65), a slučaj u ovim trenucima nije… »
"Imam dokaze da me je prevario, neću se smiriti": Pevačica tužila Sašu Popovića, tvrdi da joj duguje 30.000 maraka

"Imam dokaze da me je prevario, neću se smiriti": Pevačica tužila Sašu Popovića, tvrdi da joj duguje 30.000 maraka

Blic 15.01.2020
Pevačica Elma Sinanović podnela je, kako navode domaći mediji, krivičnu prijavu protiv Saše Popovića za delo krađa i utaja poreza. Elma Sinanović je krajem 2018. godine iznela šokantne tvrdnje o čelniku "Granda" Saši Popoviću. Kako je navela… »

Vesti dana »