Povezane vesti
Ruska vlada podnela ostavku nakon Putinovog obraćanja naciji
RTS 15.01.2020
Vlada Ruske federacije podnela je ostavku, saopštio je premijer Dmitrij Medvedev. Ostavka je usledila nakon obraćanja naciji predsednika Vladimira Putina. Medvedevu ubuduće mesto zamenika šefa Saveta bezbednosti. Ime kandidata za novog premijera… »
Putin naredio svima: U krevete svi i navalite, zbog nataliteta!
Mondo 15.01.2020
Sudbina Rusije i njena istorijska perspektiva zavisi od demografije, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin u obraćanju poslanicima Donjeg i Gornjeg doma ruskog parlamenta. Sudbina Rusije i njena istorijska perspektiva zavisi od demografije, rekao je… »
Putin siguran u rusko oružje: Ceo svet je iza nas, ne treba nikoga da sustižemo
Večernje novosti 15.01.2020
Šef Kremlja u obraćanju poslanicima donjeg i gornjeg doma ruskog parlamenta pohvalio odbrambene sposobnosti Rusije, ali i skrenuo pažnju na veliki problem. PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin obraća se poslanicima donjeg i gornjeg doma ruskog parlamenta, a… »
Sudbina Rusije zavisi od jedne stvari! Putin otvoreno o konfliktima, naoružanju, ovlašćenjima predsednika države!
Kurir 15.01.2020
Predsedničko obraćanje naciji o stanju u državi održava se prvi put na početku godine, kako bismo ubrzali rešavanje velikih socijalnih, ekonomskih, tehnoloških problema sa kojima se zemlja suočava, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin pred… »
Vesti dana »

Skupština Novog Sada usvojila rebalans budžeta, razišla se grupa građana koja je blokirala zgradu
RTS pre 3 satajoš 61 povezana

Tramp razmatra veliki napad na Iran: Lovci, bombarderi i ratni brodovi spremni za vojnu intervenciju
Mondo pre 1 satjoš 36 povezanih

Ode Šolak: Da li je došlo do raskola između vlasnika kompanije i Dragana Šolaka i da li su tačne glasine da postoje međusobne tužbe između dve strane?
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane

Jusejn Bolt za RTS: Mislim da niko neće oboriti moj rekord na 100 metara, Vidić mi je u srcu
RTS pre 4 minutajoš 70 povezanih