Povezane vesti
"Jela sam hleb i ajvar, roditelji su prodavali lubenice da bih došla u Beograd": Aleksandra je bila na rubu, a onda je od…
Blic 15.01.2020
Jedna od najpopularnijih mladih pevačica Aleksandra Mladenović otvoreno govori o svojoj prošlosti i počecima koji nisu bili laki. Aleksandra Mladenović je na takmičenje "Zvezde Granda" dolazila autobusom iz rodnog mesta na jugu Srbije. - Bilo mi je baš… »
Šok intervju zvezde Granda: Jela sam hleb i ajvar, moji su prodavali lubenice da bih došla u BG, a u inat jk sam uspela
Kurir 15.01.2020
Aleksandra Mladenović (25) nikada neće zaboraviti šta joj je pre nekoliko godina "prorekla" Jelena Karleuša. Mlada pevačica govori o svom putu od trnja do zvezda, kaoi o sukobu sa starijom koleginicom koja ju je uvredila dok se takmičila u " Zvezdama… »
Jelena me je vređala jer sam pevala pesme Cece, najveće zvezde!
Mondo 15.01.2020
Mlada Zvezda Granda o odnosima na estradi. Mlada Zvezda Granda o odnosima na estradi. Pevačica Aleksandra Mladenović (25) pričala je za "Informer hit" o estradnim (ne)prijateljstvima, i podsetila na kritike koje je dobila od JK. "Nikada neću zaboraviti… »
Vesti dana »
Prevoznici blokirali 20 graničnih prelaza: Na Batrovcima se smenjuju na osam sati
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih
Srbiju očekuje ledeni talas, snežna oluja je na putu! Ovo zahlađenje može iznenaditi sve, temperature padaju dramatično
Dnevnik pre 40 minutajoš 33 povezane
Nemar koji nas košta više od pet milijardi evra: Srbija godišnje izgubi celo Zlatarsko jezero pijaće vode
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih