Povezane vesti
"Jela sam hleb i ajvar, roditelji su prodavali lubenice da bih došla u Beograd": Aleksandra je bila na rubu, a onda je od…
Blic 15.01.2020
Jedna od najpopularnijih mladih pevačica Aleksandra Mladenović otvoreno govori o svojoj prošlosti i počecima koji nisu bili laki. Aleksandra Mladenović je na takmičenje "Zvezde Granda" dolazila autobusom iz rodnog mesta na jugu Srbije. - Bilo mi je… »
Jelena me je vređala jer sam pevala pesme Cece, najveće zvezde!
Mondo 15.01.2020
Mlada Zvezda Granda o odnosima na estradi. Mlada Zvezda Granda o odnosima na estradi. Pevačica Aleksandra Mladenović (25) pričala je za "Informer hit" o estradnim (ne)prijateljstvima, i podsetila na kritike koje je dobila od JK. "Nikada neću… »
Šok intervju zvezde Granda: Jela sam hleb i ajvar, moji su prodavali lubenice da bih došla u BG, a u inat jk sam uspela
Kurir 15.01.2020
Aleksandra Mladenović (25) nikada neće zaboraviti šta joj je pre nekoliko godina "prorekla" Jelena Karleuša. Mlada pevačica govori o svom putu od trnja do zvezda, kaoi o sukobu sa starijom koleginicom koja ju je uvredila dok se takmičila u "… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Građani na skupu kod Železničke stanice: Transparenti sa imenima stradalih, sveće i muk
Radio 021 pre 10 minutajoš 176 povezanih
Inženjer: Netačna tvrdnja da nije bilo radova na nadstrešnici Železničke stanice
Beta pre 8 satijoš 13 povezanih
Tragedija na železničkoj stanici u Novom Sadu: 14 mrtvih, protestni skup u tišini
BBC News pre 1 satjoš 162 povezane