Povezane vesti
"Jela sam hleb i ajvar, roditelji su prodavali lubenice da bih došla u Beograd": Aleksandra je bila na rubu, a onda je od…
Blic 15.01.2020
Jedna od najpopularnijih mladih pevačica Aleksandra Mladenović otvoreno govori o svojoj prošlosti i počecima koji nisu bili laki. Aleksandra Mladenović je na takmičenje "Zvezde Granda" dolazila autobusom iz rodnog mesta na jugu Srbije. - Bilo mi je baš… »
Šok intervju zvezde Granda: Jela sam hleb i ajvar, moji su prodavali lubenice da bih došla u BG, a u inat jk sam uspela
Kurir 15.01.2020
Aleksandra Mladenović (25) nikada neće zaboraviti šta joj je pre nekoliko godina "prorekla" Jelena Karleuša. Mlada pevačica govori o svom putu od trnja do zvezda, kaoi o sukobu sa starijom koleginicom koja ju je uvredila dok se takmičila u " Zvezdama… »
Jelena me je vređala jer sam pevala pesme Cece, najveće zvezde!
Mondo 15.01.2020
Mlada Zvezda Granda o odnosima na estradi. Mlada Zvezda Granda o odnosima na estradi. Pevačica Aleksandra Mladenović (25) pričala je za "Informer hit" o estradnim (ne)prijateljstvima, i podsetila na kritike koje je dobila od JK. "Nikada neću zaboraviti… »
Vesti dana »
"Posetio sam Ivicu jutros" Oglasio se Vučić i saopštio najnovije vesti o stanju ministra policije
Blic pre 14 minutajoš 11 povezanih
(VIDEO) Jokić slavio posle duela dvojice Nikola, Topiću lekcija
Sport klub pre 24 minutajoš 14 povezanih
Haos na VMA za samo 24 sata, primljeno 600 pacijenata: "Neko je pao sa drveta, nekom je drvo palo na glavu!" Lekari žele da zaborave jučerašnji dan
Blic pre 19 minutajoš 1 povezana
AMSS: Na graničnim prelazima teretna vozila na izlaz čekaju i do 6 sati
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane