Povezane vesti
"Oprostite mi što sam vam 13 godina govorila laži": Voditeljka iranske državne televizije dala otkaz zbog obaranja…
Blic 15.01.2020
Voditeljka državne televizije Gelare Džabari objavila je da daje otkaz nakon vesti da su za obaranje ukrajinskog aviona krivi iranski projektili. Još dve voditeljke odlučile su se na isti korak. Džabari se izvinila u postu na Instagramu, u kojem je… »
Iranska voditeljka dala otkaz: Izvinite, lagala sam vas
N1 Info 15.01.2020
Voditeljka državne televizije Gelare Džabari objavila je da daje otkaz nakon vesti da su za obaranje ukrajinskog aviona krivi iranski projektili. Još dve voditeljke odlučile su se na isti korak. Džabari se izvinila u postu na Instagramu, u kojem je… »
Vesti dana »
Arhiv javnih skupova: Protest na Slaviji najveći ikad održan u Srbiji, koliko ljudi je bilo na skupu u Nišu?
Danas pre 4 satijoš 23 povezane
Tekst povodom pada nadstrešnice koji Inženjerska komora nije objavila u svom glasilu
Novi magazin pre 6 satijoš 2 povezane
"Obezbedite zalihe hrane i lekova": I "Batut" se oglasio novim upozorenjem! Širi se lista gradova gde će vreme biti opasno po zdravlje
Blic pre 22 minutajoš 32 povezane
NBS usvojila propise za sprovođenje državnog programa stambenih kredita za mlade
Nova ekonomija pre 1 satjoš 24 povezane