Povezane vesti
Potresna ispovest majke ubice iz splita: "Filip je psihopata, a mlađi sin je pretio da će me zaklati na spavanju"
Večernje novosti 15.01.2020
Već danima javnost u Splitu i Hrvatskoj besomučno raspravlja o motivima i porodičnoj situaciji koja je 25-godišnjeg Filipa Zavadlava dovela do toga da u ruke uzme kalašnjikov i ubije trojicu mladića. Već danima javnost u Splitu i Hrvatskoj besomučno… »
Mlađi sin mi je pretio da će me zaklati na spavanju, a Filip je psihopata: Iskaz majke trostrukog ubice iz Splita!
Kurir 15.01.2020
Već danima javnost u Splitu i Hrvatskoj besomučno raspravlja o motivima i porodičnoj situaciji koja je 25-godišnjeg Filipa Zavadlava dovela do toga da u ruke uzme kalašnjikov i ubije trojicu mladića usred grada, usred dana. Sve informacije, kako… »
Trostruko ubistvo glavna tema u Hrvatskoj, ubica dobio podršku na društvenim mrežama
RTS 15.01.2020
Trostruko ubistvo na ulicama Splita prošlog vikenda i dalje je u centru pažnje hrvatske javnosti. Na društvenim mrežama su se pojavile grupe koje podržavaju ubicu Filipa Zavadlava i traže njegovo oslobađanje. Hrvatski mediji prenose da je njegova majka… »
Vesti dana »
Štrajkovi glađu: Prevozniku Jaćimoviću pozlilo, opozicioni lider se vezao za njegov autobus
BBC News pre 5 minutajoš 54 povezane
Dijana Hrka pozvala studente i građane na dogovor bez razilaženja, obraća se u 17 sati: „Srbijo, na tebe je red“
Nova pre 3 satajoš 14 povezanih
Ekonomista Milićević: Najavljene carine od 500 odsto suspenduju suverenitet svih država! To poništava sve prethodne odluke
Kurir pre 44 minutajoš 24 povezane
Goran Vesić napustio Tužilaštvo nakon saslušanja, odbio da odgovori na pitanja novinara
Novi magazin pre 1 satjoš 24 povezane
Od danas i NOĆNA SMENA u Domu zdravlja, evo koji pacijenti će moći da dobiju lekarsku pomoć
InfoKG pre 3 satajoš 28 povezanih