Povezane vesti
Potresna ispovest majke ubice iz splita: "Filip je psihopata, a mlađi sin je pretio da će me zaklati na spavanju"
Večernje novosti 15.01.2020
Već danima javnost u Splitu i Hrvatskoj besomučno raspravlja o motivima i porodičnoj situaciji koja je 25-godišnjeg Filipa Zavadlava dovela do toga da u ruke uzme kalašnjikov i ubije trojicu mladića. Već danima javnost u Splitu i Hrvatskoj besomučno… »
Mlađi sin mi je pretio da će me zaklati na spavanju, a Filip je psihopata: Iskaz majke trostrukog ubice iz Splita!
Kurir 15.01.2020
Već danima javnost u Splitu i Hrvatskoj besomučno raspravlja o motivima i porodičnoj situaciji koja je 25-godišnjeg Filipa Zavadlava dovela do toga da u ruke uzme kalašnjikov i ubije trojicu mladića usred grada, usred dana. Sve informacije, kako… »
Trostruko ubistvo glavna tema u Hrvatskoj, ubica dobio podršku na društvenim mrežama
RTS 15.01.2020
Trostruko ubistvo na ulicama Splita prošlog vikenda i dalje je u centru pažnje hrvatske javnosti. Na društvenim mrežama su se pojavile grupe koje podržavaju ubicu Filipa Zavadlava i traže njegovo oslobađanje. Hrvatski mediji prenose da je njegova majka… »
Vesti dana »
Održani komemorativni skupovi u Novom Sadu i Nišu povodom 20 meseci od pada nadstrešnice: Građani odali počast žrtvama
Newsmax Balkans pre 8 minutajoš 30 povezanih
U Grčkoj napadi zapaljivim bombama na političare, jedna političarka povređena, njena majka poginula (FOTO)
Insajder pre 48 minutajoš 30 povezanih
Cene nafte pale za oko dva odsto dok traje normalizacija saobraćaja kroz Ormuz
Insajder pre 23 minutajoš 29 povezanih
Studenti o presudi Tanku: Prvi osuđeni je student, a niko od odgovornih za pad nadstrešnice
Beta pre 6 satijoš 23 povezane