Повезане вести

Потресна исповест мајке убице из сплита: "Филип је психопата, а млађи син је претио да ће ме заклати на спавању"

Потресна исповест мајке убице из сплита: "Филип је психопата, а млађи син је претио да ће ме заклати на спавању"

Вечерње новости 15.01.2020
Већ данима јавност у Сплиту и Хрватској бесомучно расправља о мотивима и породичној ситуацији која је 25-годишњег Филипа Завадлава довела до тога да у руке узме калашњиков и убије тројицу младића. Већ данима јавност у Сплиту и… »
Млађи син ми је претио да ће ме заклати на спавању, а Филип је психопата: Исказ мајке троструког убице из Сплита!

Млађи син ми је претио да ће ме заклати на спавању, а Филип је психопата: Исказ мајке троструког убице из Сплита!

Курир 15.01.2020
Већ данима јавност у Сплиту и Хрватској бесомучно расправља о мотивима и породичној ситуацији која је 25-годишњег Филипа Завадлава довела до тога да у руке узме калашњиков и убије тројицу младића усред града, усред дана. Све… »
Троструко убиство главна тема у Хрватској, убица добио подршку на друштвеним мрежама

Троструко убиство главна тема у Хрватској, убица добио подршку на друштвеним мрежама

РТС 15.01.2020
Троструко убиство на улицама Сплита прошлог викенда и даље је у центру пажње хрватске јавности. На друштвеним мрежама су се појавиле групе које подржавају убицу Филипа Завадлава и траже његово ослобађање. Хрватски медији… »

Вести дана »