Повезане вести
Грађани у страху због загађеног ваздуха, надлежни поручују да не паниче - ситуација је уобичајена
Јужне вести 15.01.2020
Центар Ниша није се синоћ видео од смога, грађани кажу да је ваздух био неподношљивог мириса, а мерења потврђују да јесте био веома загађен. Из Института "Батут" препоручују да људи не бораве напољу када је велико загађење… »
Вучић говорио о загађењу ваздуха, па споменуо министра Тривана: "Ја не знам где је тај човек"
Телеграф 15.01.2020
Ја не знам где је тај човек - рекао је Вучић говорећи о министру Тривану и истакао да позива министра да мало "живне" Питао сам Ану " Да ли ти је жив министар надлежан за заштиту животне средине", рекао је председник Србије… »
Без конкретног решења за загађени ваздух у Србији на хитном састанку Владе
Јужне вести 15.01.2020
Иако засад нису договорене званичне мере за смањење, на хитном састанку Владе Србије у вези са загађењем ваздуха, договорено је да се формира тим стручних људи који ће се бавити овим проблемом. Министар животне средине Горан… »
У Влади договорено да се предузму мере поводом загађења ваздуха, али ништа конкретно
Спутник 15.01.2020
Министар заштите животне средине Горан Триван рекао је да је на хитном састанку у Влади Србије договорено да се предузму мере поводом загађеног ваздуха у више градова у Србији, док премијерка Ана Брнабић поручује да нема места… »
Вучић: Питао сам Брнабић да ли је жив министар за заштиту животне средине Триван
Бета видео 15.01.2020
БЕЧЕЈ - Председник Србије Александар Вучић позвао је данас министра за заштиту животне средине Горана Тривана да ``мало живне``, и најавио хитне мере Владе због загадјења ваздуха у Србији. Бета/МОД… »
Вучић за загађење ваздуха криви бољи стандард грађана
Јужне вести 15.01.2020
"Ваздух је лошији онолико колико нам је стандард виши" - рекао је председник Србије Александар Вучић и најавио хитне мере Владе, која данас има седницу због загађеног ваздуха у Србији. Каже и да је питао премијерку Ану Брнабић да… »
"Јел жив тај човек? Где је тај Триван" Вучић побеснео на министра за заштиту животне средине!
Србија данас 15.01.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће Влада Србије предузети одговарајуће мере које се тичу смањења загађености ваздуха. Председник Србије Александар Вучић, одговарајући на питање новинара о загађености… »
Вучић: Ваздух нам је онолико лошији колико нам је стандард већи
Југмедиа 15.01.2020
Прво што сам је питао Ану Брнабић- Је ли ти жив министар који је задужен за животну средину, рекао је Вучић новинарима одговарајући на питање шта мисли о томе што појединци њега окривљују за маглу и загађење ваздуха у Србији… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из УАЕ главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Морава инфо пре 1 сатјош 24 повезане
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 23 минутајош 11 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 5 сатијош 3 повезане
Народна банка умирује јавност: Тржиште је стабилно, поседујемо рекордну количину девизних резерви
Бујановачке пре 2 сатајош 27 повезаних