Povezane vesti
Predsednik SANU: O Kosovu i Metohiji u aprilu, formirali smo Organizacioni odbor
Blic 15.01.2020
Srpska akademija nauka i umetnosti (SANU) polovinom aprila organizovaće prvi skup o Kosovu i Metohiji, najavio je danas predsednik SANU Vladimir Kostić. On je rekao da je namera SANU da napravi slobodnu zonu razmene mišljenja i ideja u kojoj, kako je… »
Skupovi u SANU o ključnim problemima države i društva
RTV 15.01.2020
BEOGRAD - Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Vladimir Kostić izjavio je danas da će SANU od ove godine bar dva puta godišnje organizovati skupove o ključnim problemima društva, vezanim za Kosovo, demografiju, rodne razlike… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 35 povezanih

Dramatični snimci! Nevreme pogodilo Bor Ulice pod vodom, automobili plivaju u haosu. Rhmz izdao hitno uopozorenje za istočnu Srbiju (video)
Dnevnik pre 20 minutajoš 39 povezanih

Vučić o situaciji u BiH: Moja molba svima – samo mirno, bez bilo kakve eskalacije, Dodik nije generator krize
RTS pre 15 minutajoš 173 povezane

"U Partizanu sam 3 godine i prvi put mi neko veruje": Nemanja Trifunović pogledao u Blagojevića i rekao mu sve
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih