Povezane vesti

Oglasila se Aleksandra nakon sestrine velike pohvale! Odnos im je zahladneo pre 6 godina, a evo šta se dešava SAD!

Oglasila se Aleksandra nakon sestrine velike pohvale! Odnos im je zahladneo pre 6 godina, a evo šta se dešava SAD!

Kurir 15.01.2020
Nakon što joj je sestra Kristina javno pohvalila novu pesmu, ali i nju, Aleksandra Kovač objavila je fotografiju na društvenoj mreži Instagram. Kako nekadašnje članice grupe K2 već godinama nisu bliske, mnogi su se nadali da će ovo biti lepa… »
„Ove suze i ovaj jecaj koji me je celu istresao naopačke..“: Kristina Kovač se javno odrekla sestre, a sada joj se…

„Ove suze i ovaj jecaj koji me je celu istresao naopačke..“: Kristina Kovač se javno odrekla sestre, a sada joj se…

Večernje novosti 15.01.2020
Sestre Aleksandra i Kristina Kovač godinama nemaju nikakvu komunikaciju. Sestre Aleksandra i Kristina Kovač godinama nemaju nikakvu komunikaciju, a sada je, prvi put nakon što se javno odrekla sestre, Kristina uputila komentar na Aleksandrin račun… »
Prvi komentar posle svađe: Kristina Kovač se obratila sestri Aleksandri: "Ove suze i ovaj jecaj koji me je celu istresao…

Prvi komentar posle svađe: Kristina Kovač se obratila sestri Aleksandri: "Ove suze i ovaj jecaj koji me je celu istresao…

Blic 15.01.2020
Sestre Aleksandra i Kristina Kovač već godinama ne razgovaraju, a sada je, prvi put nakon što su prekinule komunikaciju, Kristina javno uputila komentar Aleksandri, što je izazvalo iznenađenje mnogih. Aleksandra Kovač je, naime, nedavno predstavila… »

Vesti dana »