Повезане вести

Жалгирис прекинуо Звездину серију победа у ел: Литванци славили после "игре нерава" у паклу Арене

Жалгирис прекинуо Звездину серију победа у ел: Литванци славили после "игре нерава" у паклу Арене

Телеграф 15.01.2020
Лоша последња четвртина и серија 11:0, коштала је српски тим новог тријумфа. Кошаркаши Црвене звезде поражени су на свом терену од литванског Жалгириса76:70, у мечу 19. кола Евролиге, па је тако прекинута серија од 4 везане… »
Да сам ја направио фаул признали би им тројку: Џенкинс зачуђен критеријумом суђења

Да сам ја направио фаул признали би им тројку: Џенкинс зачуђен критеријумом суђења

Телеграф 15.01.2020
Бек Звезде није могао да схвати једну ситуацију на мечу са Жалгирисом. Кошаркаши Црвене звезде поражени су на свом терену од литванског Жалгириса 76:70, у мечу 19. кола Евролиге, па је тако прекинута серија од 4 везане победе у… »
Панатинаикос одмакао Звезди у Топ 8 борби, Зенит преслишао Басконију!

Панатинаикос одмакао Звезди у Топ 8 борби, Зенит преслишао Басконију!

Телеграф 15.01.2020
Грци су тријумфом остали за корак испред Шакотиног тима. Кошаркаши Панатинаикоса победили су Бајерн са 98:83 у 19. колу Евролиге. Панатинаикос је оправдао улогу фаворита пред својим навијачима, меч је почео серијом 12:0 и јасно… »
Кошарка: Пораз Звезде у ЕЛ, Партизан убедљив у ЕК

Кошарка: Пораз Звезде у ЕЛ, Партизан убедљив у ЕК

Студио Б 15.01.2020
Кошаркаши Црвене звезде изгубили су, у Београду, од Жалгириса 76:70 у утакмици 19. кола Евролиге. У другом колу Топ 16 фазе Еврокупа, Партизан декласирао Тренто у гостима, 83:58. Пред тачно 15.874 гледаоца у Штарк Арени… »
Штимац: Крив сам, шетали су нам се кроз рекет, а ја сам слабо реаговао!

Штимац: Крив сам, шетали су нам се кроз рекет, а ја сам слабо реаговао!

Телеграф 15.01.2020
Црвено-бели пропустили прилику да потврде брејк из Асвела. Кошаркаши Црвене звезде поражени су на свом терену од Жалгириса 76:70 у мечу 18. кола Евролиге. Утакмица је била напета, неизвесна од почетка до краја, а црвено-бели су… »
Закуцавање Симанића и блокада Гиста: Два потеза који су обележили полувреме Звезде против Жалгириса

Закуцавање Симанића и блокада Гиста: Два потеза који су обележили полувреме Звезде против Жалгириса

Телеграф 15.01.2020
Ипак, црвено-бели нису имали предност после 20 минута игре. Нервозно су кошаркаши Црвене звезде одиграли прво полувреме меча 19. кола Евролиге против Жалгириса, и епилог свега био је нерешен резултат после првих 20 минута -… »
Одбојкаши Новог Пазара поражени на домаћем терену

Одбојкаши Новог Пазара поражени на домаћем терену

Санџак пресс 15.01.2020
Одбојкаши Новог Пазара поражени су синоћ на домаћем терену од Ниша са 2:3 (25:23, 24:26, 24:26, 25:23, 10:15), у утакмици 13. кола Суперлиге. Госте је до тријумфа предводио Нумори Кеита са 27 поена, а пратили су га Ахмед Икбајри… »

Вести дана »