Povezane vesti
Deo Sajlova i Sremskih Karlovaca bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 16.01.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Gornje Sajlovo u Novom Sadu, kao i Ulica Jakova Orfelina u Sremskim Karlovcima. Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim… »
Bez vode Gornje Sajlovo i Jakova Orfelina u S. Karlovcima
Dnevnik 16.01.2020
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica Gornje Sajlovo. U Sremskim Karlovcima zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica Jakova Orfelina. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude… »
Blokada vodovodne mreže u delu Podbare odložena za petak
Moj Novi Sad 16.01.2020
Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija", za danas planirano 12-časovno isključenje vode u delu Ulice Dušana Vasiljeva i Ulici episkopa Visariona – odloženo je za sutra. Tako će, zbog radova na vodovodnoj mreži, bez vode u petak, 17. januara… »
Šaljapinova bez vode zbog havarije
Dnevnik 16.01.2020
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica Šaljapinova. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Šaljapinova ulice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 16.01.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Šaljapinova u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 30 povezanih

Prosvetari predali dopise sindikatima: Vreme pokazuje da ne rade u našu korist
Radio 021 pre 1 satjoš 30 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 9 satijoš 14 povezanih

Oglasila se i zvezda: Crveno-beli se oprostili od Andrije Delibašića
Dnevnik pre 3 satajoš 48 povezanih