Povezane vesti
Dečak Filip sa ovog snimka je izrastao u trostrukog ubicu! (video)
Alo 16.01.2020
Filip Zavadlav (25) dospeo je u fokus javnosti kada je proteklog vikenda uhapšen zbog trostrukog ubistva u Splitu, a sada je na internetu počeo da kruži snimak iz 2006. godine u kome se vidi da je kao dečak gostovao u jednoj emisiji. Kao osnovac… »
Dečak sa ovog snimka je postao trostruki ubica: Ja sam Filip, ispričaću vam jedan moj san! (video)
Kurir 16.01.2020
Filip Zavadlav (25) dospeo je u fokus javnosti kada je proteklog vikenda uhapšen zbog trostrukog ubistva u Splitu, a sada je na internetu počeo da kruži snimak iz 2006. godine u kome se vidi da je kao dečak gostovao u jednoj emisiji. Kao osnovac… »
"Dobar dan. Ja sam Filip. Ispričaću vam jedan moj san": Dečak sa ovog snimka postao je trostruki ubica (video)
Večernje novosti 16.01.2020
Prethodnih dana, hrvatski mediji su objavljivali detalje iz njegovog privatnog života. Filip Zavadlav (25) dospeo je u fokus javnostinakon što je proteklog vikenda uhapšen zbog sumnje da je počinio trostruko ubistvo u Splitu, a sada se na društvenim… »
"Ja sam Filip, ispričaću vam svoj san": Pojavio se snimak ubice iz Splita iz emisije za decu
Telegraf 16.01.2020
Dok je sanjao, mama ga je probudila i prekinula mu san, a on je rekao kako se nada da će mu svanuti taj dan... Filip Zavadlav, trostruki ubica iz Splita, bio je u emisiji "Deca sretnih lica" koja se godinama emitovala na Jabuci TV. Indeksu je potvrđeno… »
Vesti dana »
Policija u Novom Sadu zatekla telo žene: Uhapšen muškarac (47) osumnjičen da je ubio majku
Euronews pre 3 satajoš 37 povezanih
Jedan dan sledeće nedelje donosi 20 stepeni, a nakon toga obrt: Stiže zahlađenje, kiša, sneg i olujni vetar
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih
Parandilović: Smena direktora tehnike RTV-a je pokušaj prebacivanja krivice za tragediju
Danas pre 4 satijoš 20 povezanih
Sve se isplatilo: Aleksa Terzić o prvencu u dresu reprezentacije Srbije
Večernje novosti pre 3 satajoš 25 povezanih