Повезане вести

Дечак Филип са овог снимка је израстао у троструког убицу! (видео)

Дечак Филип са овог снимка је израстао у троструког убицу! (видео)

Ало 16.01.2020
Филип Завадлав (25) доспео је у фокус јавности када је протеклог викенда ухапшен због троструког убиства у Сплиту, а сада је на интернету почео да кружи снимак из 2006. године у коме се види да је као дечак гостовао у једној… »
Дечак са овог снимка је постао троструки убица: Ја сам Филип, испричаћу вам један мој сан! (видео)

Дечак са овог снимка је постао троструки убица: Ја сам Филип, испричаћу вам један мој сан! (видео)

Курир 16.01.2020
Филип Завадлав (25) доспео је у фокус јавности када је протеклог викенда ухапшен због троструког убиства у Сплиту, а сада је на интернету почео да кружи снимак из 2006. године у коме се види да је као дечак гостовао у једној… »
"Добар дан. Ја сам Филип. Испричаћу вам један мој сан": Дечак са овог снимка постао је троструки убица (видео)

"Добар дан. Ја сам Филип. Испричаћу вам један мој сан": Дечак са овог снимка постао је троструки убица (видео)

Вечерње новости 16.01.2020
Претходних дана, хрватски медији су објављивали детаље из његовог приватног живота. Филип Завадлав (25) доспео је у фокус јавностинакон што је протеклог викенда ухапшен због сумње да је починио троструко убиство у Сплиту, а… »
"Ја сам Филип, испричаћу вам свој сан": Појавио се снимак убице из Сплита из емисије за децу

"Ја сам Филип, испричаћу вам свој сан": Појавио се снимак убице из Сплита из емисије за децу

Телеграф 16.01.2020
Док је сањао, мама га је пробудила и прекинула му сан, а он је рекао како се нада да ће му сванути тај дан... Филип Завадлав, троструки убица из Сплита, био је у емисији "Деца сретних лица" која се годинама емитовала на Јабуци… »

Вести дана »